Afslører skræmmende Omikron-symptom som opstår om natten

23/12/2021 08:51

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Nu afsløres et Omikron 'symptom' om natten, der kan signalere, at du er smittet med varianten.

Symptomerne på coronavirus er velkendte, og folk rådes til at være opmærksomme på dem.

Der kan dog være et mærkeligt tegn, som mange mennesker ikke har hørt om før.

Omirkon-varianten kan komme med mærkelige nye symptomer

Symptomer på coronavirus skal omhyggeligt holdes øje med, for at beskytte dig selv og andre mod virussen.

Omikron-varianten er nu dominerende flere steder i verden, og den har karakteristika, der adskiller sig lidt fra tidligere varianter, såsom Delta-varianten, det skriver The Mirror.

Søvnlammelse kan være et alarmerende symptom på Covid

Det er almindeligt at have problemer med at sove, men søvnlammelse kan være en alarmerende bivirkning ved at have Omicron-varianten.

Ifølge NHS: "Søvnlammelse er, når du ikke kan bevæge dig eller tale, mens du vågner eller falder i søvn. Det kan være skræmmende, men det er harmløst, og de fleste mennesker vil kun få det en eller to gange i deres liv."

De harmløse symptomer kan være skræmmende, da folk ikke er i stand til at bevæge sig eller tale eller åbne deres øjne.

De kan også føle, at nogen er i rummet, følelser af frygt eller en fornemmelse af, at nogen presser dig ned. Dette kan vare op til flere minutter ad gangen.

Det er ikke klart, hvorfor søvnlammelse opstår, eller hvorfor det kan være mere sandsynligt i den tid, en person har Covid, men det har været forbundet med stress og angst, posttraumatisk stresslidelse, narkolepsi eller søvnløshed.

Det kan bare opstå som et resultat af forstyrret søvnmønster - Covid er en tid med øget stress.

Søvnterapiekspert Dr. Kat Lederle siger til MailOnline: "Jeg tror, ​​det er mere sandsynligt, at hvis der skulle være en stigning i søvnlammelser, at dette skyldes stressen som følge af de store ændringer i, hvordan vi går og lever vores liv i øjeblikket, den usikkerhed og angst, vi står over for, som påvirker vores søvnsystem."

Andre almindelige symptomer på den nye Omicron-variant
Læger har oplyst, at folk, der får Omicron Covid-varianten, har lidt af nattesved, mens de sover.

Smittede personer med varianten har oplyst, at nattesved har været et reelt problem, og at de vågner dækket af sved, som om de har oplevet en særlig ond drøm.

I en tale til ITV's Lorraine sagde Dr. Amir Khan: "De symptomer, der kommer fra Sydafrika af læger er følgende:

En krads i halsen, milde muskelsmerter, ekstrem træthed, tør hoste og nattesved. Den slags drivende nattesved, hvor du måske skal rejse dig og skifte tøj.

"Og dette er vigtigt. Det er vigtigt, at vi holder styr på disse symptomer, for hvis vi skal holde styr på Omikron her og på verdensplan, skal vi være i stand til at teste folk med disse symptomer."