Ældre dansk mand tjekkede kontoen: Pludselig stod én million uventede kroner

24/02/2024 06:36

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Den ældre mand tjekkede blot kontoen, da han blev mødt med synet af én million uventede kroner.

Mest læste i dag

Vindende i Lotto kan inspirere folk til at være usædvanligt generøse. Dette blev en realitet for en kvinde fra Sønderjylland, da hun skulle returnere en bil, hun havde lånt af sine forældre.

Ifølge en pressemeddelelse havde et pensioneret par fra Sønderjylland klart i tankerne, hvem der skulle have glæde af deres Lotto-gevinst på en million kroner, vundet gennem Millionærchancen:

"At vinde en million er ren luksus for os. Vi har det fint, som det er, og vores datter er netop flyttet ind i et nyt hus, så vi tænkte, at vi ville forkæle hende med nogle fine ting til hjemmet", forklarer den ældre mand fra Sønderjylland. Han var meget overrasket, da han opdagede, at de pludselig havde en million kroner ekstra på bankkontoen lige før jul:

"Vi havde en ekstra bil, som vi havde lånt ud til vores datter. Da hun kom for at aflevere den tilbage, fortalte vi hende, at hun kunne beholde den. Hun blev så rørt, at hun brød sammen i tårer af glæde", deler manden, som også indrømmer, at han og hans kone blev lidt rørte af situationen:

"Det gør os varme om hjertet at kunne give videre til vores barn. Hun fik nogle ekstra julegaver. Ja, hun er nok ret tilfreds med den million, selvom det ikke var hende, der vandt den. Selv når børnene er voksne, er det stadig en stor glæde at se dem åbne gaver - de er jo stadig vores børn", siger han.

Foreløbig har parret ingen specifikke planer om at bruge penge fra gevinsten på sig selv:

"Nej, men det er da rart at vinde sådan en sum penge. Det er virkelig dejligt", siger han med en typisk sønderjysk beskedenhed.