65-årig kvinde betalte med kort i Føtex: Få timer senere kunne hun ikke tro sine egne øjne

28/07/2023 15:50

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Der var ikke meget at skrive hjem om for den 65-årige kvinde.

Mest læste i dag

En 65-årig kvinde oplevede en yderst mærkelig episode, der vakte opsigt, da hun var ude at handle i Føtex omkring kl. 13.30 i mandags.

Som hun plejede, betalte hun med sit betalingskort ved kassen, men kort tid efter modtog hun en sms, der meddelte, at der var blevet foretaget yderligere tre hævninger med hendes kort.

Dette blev rapporteret af Kanal Frederikshavn.

Kvinden blev straks mistænksom og kontrollerede, om hun stadig havde sine betalingskort. Til sin store overraskelse opdagede hun, at de var forsvundet.

Normalt opbevarede hun sine kort i en kortholder, men denne var nu væk.

Efter episoden har politiet i Frederikshavn bedt borgerne om at være ekstra forsigtige med deres betalingskort på grund af det nylige tyveri, der fandt sted i Føtex Frederikshavn.

Politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn, udtalte følgende:

"Vi har tidligere oplevet tilfælde, hvor omrejsende kriminelle har begået denne form for kriminalitet i stor stil. Baseret på mandagens hændelse i Føtex, opfordrer vi nu folk til at være ekstra opmærksomme, når de bruger deres betalingskort."

Det er af afgørende betydning for borgerne at være opmærksomme på deres betalingskort og tage forholdsregler for at undgå svindel.

Det anbefales at holde øje med kortet under betalingen og sikre, at det altid er i ens besiddelse.

Derudover er det en god idé at regelmæssigt kontrollere kontoudtog og rapportere mistænkelige aktiviteter til politiet.

Ved at være opmærksom og tage de nødvendige forholdsregler kan man mindske risikoen for at blive offer for kriminelle handlinger med betalingskort.