44-årige Kate Hudson smider tøjet: Se billedet her

16/06/2023 19:44

|

Redaktionen

Foto: Kate Hudson / Shutterstock
Den amerikanske skuespiller har delt et billede, hvor der ikke er meget, der er overladt til fantasien.

Mest læste i dag

Skuespillerinde Kate Hudson, der især er kendt for rollen som Penny Lane i ‘Almost Famous’, plejer ikke at holde igen med at dele hud på de sociale medier.

Og nu har den kendte skuespiller valgt at gøre det igen. Hun har nemlig delt et ganske afslørende billede på det sociale medie Instagram.

Den 43-årige kvinde har nemlig delt et billede, hvor hun sidder og nyder en kop kaffe, mens hun nyder en kop kaffe. Hvad der dog også er værd at tilføje er, at hun har valgt ikke at iføre sig den store mængde tøj.

“Når solen er ude,” skriver hun blot som tekst til billedet, hvor hendes barm er dækket af hendes blonde hår.

Rigtig mange har tilkendegivet, at de ‘Synes godt om billedet’, men det er dog ikke alle, der mener, at det er noget, der falder i hans smag.

En af de få, der har givet udtryk for, at han ikke er fan af det billede, der er blevet delt af Kate Hudson, er hans 46-årige bror, Oliver Hudson, der blot har skrevet: ‘Nope’.

Tilsyneladende mener han ikke, at det falder i hans smag, at han kan åbne sin Instagram-app, for at blive mødt af synet af sin søster uden specielt meget tøj.

Meget tyder dog på, at han er ene om at synes, at det ikke er værd at se på, for billedet af Kate Hudson har nemlig fået mere end 400.000 likes i skrivende stund.

Billedet viser da også med al tydelighed, at den 44-årige skuespiller har formået at holde sig rigtig godt af sin alder, hvorfor de fleste vil mene, at det er svært ikke at synes godt om billedet fra den 44-årige skuespillerinde.