Han placerer en citron i håndvasken: Se hvad der sker

02/08/2023 13:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Selvom det måske lyder mærkeligt, så er der mening med galskaben ved at smide en citron ned i afløbet.

Mest læste i dag

Selvom det måske virker mærkeligt at smide en citron ned i afløbet, er det faktisk en genial idé. I denne artikel vil vi forklare, hvorfor du bør prøve dette smarte trick.

Citroner er kendt for deres forfriskende duft og rensende egenskaber. Ved blot at placere en citronskive i dit afløb kan du drage fordel af begge dele. Citronen vil ikke kun efterlade en behagelig aroma, men den vil også hjælpe med at rense og opfriske dit afløb.

Sådan gør du:

For at bruge dette trick, skal du blot skære en skive af en citron og placere den i afløbet. Hvis du har en prop i afløbet, kan du endda lægge den tilbage over citronskiven. Efter et par dage skal du blot erstatte citronskiven med en ny.

Dette trick er ikke kun nemt og billigt, men det er også miljøvenligt. I modsætning til mange kommercielle afløbsrensere, som kan indeholde skadelige kemikalier, er citroner naturlige og biologisk nedbrydelige.

Så næste gang du har en citron, der er ved at blive for gammel, eller hvis du bare har en ekstra skive til overs, så prøv at smide den ned i afløbet. Du vil blive overrasket over, hvor effektivt dette lille trick kan være.

Se, hvordan tricket virker, i videoen herunder: