Frisørens råd: disse 3 frisurer skjuler løs hud og dobbelthager

09/07/2023 06:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Overraskende nok er det ikke alle tre frisure med langt hår.

Mest læste i dag

Er der noget kvinder kan gøre for at mindske synlig løs hud omkring kæberne uden at ty til dyre og invasive behandlinger som hudbehandlinger, botox eller kirurgiske indgreb? Express talte med Nicole Petty, en ekspert i hårpleje fra Milk + Blush, der delte tre frisurer, der kan få kvinder til at se yngre ud på ingen tid.

Når kvinder bliver ældre, begynder huden på deres ansigter at synke, især omkring kind- og kæbeområdet. Dette skyldes tab af elasticitet og tyndere hud over tid. Andre faktorer som genetik, ansigtsudtryk, vægttab, soleksponering og rygning kan også forværre udseendet af kæbeområdet.

Undgå denne frisure

Nicole fortalte læserne, at de kan skjule deres kæber ved hjælp af nogle simple klipninger i stedet for at ty til dyre behandlinger. Botox, fedtfrysning og mikro-needling er alle muligheder, men Nicole hævdede, at visse frisurer kan skjule kæberne på en effektiv måde uden restitutionstid og til en brøkdel af prisen.

Mens en kort bob kan se godt ud på yngre kvinder med ungdommelig hud, er den måske ikke lige så flatterende for kvinder i 40'erne, 50'erne og derover. Nicole advarede mod klipninger, der afslører kæbelinjen for meget, såsom en pixiecut, hvis man har kødfyldte kæber eller løs hud i området. I stedet foreslog hun asymmetriske, lagdelte eller forlængende frisurer.

Det korte hår

Det betyder dog ikke, at kvinder med kæbeområder skal undgå kort hår helt. Man kan stadig nyde et kortere look ved at få det klippet ordentligt af en professionel stylist. For dem, der foretrækker kortere hår, anbefalede Nicole en gradueret bob, der er længere foran end bagpå, og som tilføjer volumen ved kronen for at skabe balance i ansigtet og aflede opmærksomheden fra kæberne. Hun sagde også, at et pixiecut er en god mulighed, da det fremhæver øjnene og kindbenene.

Det lange hår

Hvis man ikke er klar til at klippe håret kort, kan man stadig skabe et flatterende look med langt hår. Nicoles foretrukne stil til kvinder med kæbeområder er den lange bob, også kendt som "lob". Hun forklarede, at en asymmetrisk lob er en alsidig stil, der afleder opmærksomheden fra løs hud omkring kæberne. Man kan bede frisøren om at klippe håret skulderlangt med forsiden lidt længere og tilføje lange lag, der blidt indrammer ansigtet. Når man styler håret, kan man krølle enderne indad omkring fronten af ansigtet for at skabe et mere ungdommeligt udseende.