Vidner søges til voldelige overfald

05/07/2021 10:58

|

Christina Hansen

Foto: Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

Midt- og Vestsjællandspoliti søger nu vidner til to voldlige overfald

Natten til lørdag klokken 00:20 anmeldte to mænd på henholdsvis 16 og 18 år fra Greve, at de var blevet overfaldet på et stisystem i Vibemosen i Greve kort tid forinden. Mændene havde sammen været til fest i Greve, og de blev mødt af tre maskerede unge mænd, som overfaldt de to venner.

De tre overfaldsmænd beskrives således:

1: Mand, 17-18 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort/mørkt tøj, hættetrøje, maskering/elefanthue foran munden

2: Mand, 17-18 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort/mørkt tøj, sort maskering/elefanthue foran mund

3: Mand, 17-18 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort/mørkt tøj og sort elefanthue foran mund

De to venner blev slået i ansigtet af de tre maskerede mænd. Det lykkedes den 16-årige at komme fri fra stedet, men den 18-årige blev væltet omkuld, tildelt spark, slag og truet med en kniv.

De maskerede mænd løb efter overfaldet fra stedet, og de to venner skyndte sig, at få anmeldt samen til politiet.

Politiet kørte til stedet med flere patruljer, og området blev afsøgt, af flere patruljer.

Mens politiet arbejdede på Vibemosen, kom der klokken 01:06 endnu en anmeldelse om et overfald, denne gang på Stadionsholmen i Greve.

Tre unge mænd på 16 år fra Greve sad ved en busvendeplads i Greve, da tre unge maskerede mænd ankom til stedet på cykel. Ifølge Midt-og Vestsjællandspoliti kom den ene 16-årige til at grine nervøst, og det fik de tre mænd til at løbe efter den 16-årige og overfalde ham med slag og spark.

Den 16-årige blev frataget sin telefon af mændene. Imens blev en anden af de 16-årige drenge truet med en kniv til at udlevere sit ur og sine høretelefoner. Det lykkedes den sidste 16-årige at flygte fra stedet. 

De tre maskerede mænd beskrives som:
1: Mand, 16-20 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkt tøj med hætte og sort maskering foran mund. På cykel.

2: Mand, 16-20 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkt tøj med hætte og sort maskering foran mund. På cykel.

2: Mand, 16-20 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkt tøj med hætte og sort maskering foran mund. På cykel.

Sagerne efterforskes nu som vold og røveri af politiet, og politiet forsøger at klarlægge om der er tale om, de tre samme gerningsmænd.

Politiet indhenter overvågning fra området, men søger også vidner, som har set noget i forbindelse med overfaldene. Borgere som har været i området omkring Vibemosen/Greve Station omkring midnat, og som har bemærket de beskrevne personer, der måske har været på cykel i området enten før eller efter overfaldene fandt sted, bedes kontakte politiet politiet på telefonnummer 114.