Turist fanger frygteligt øjeblik fanget på kamera: Mand skubber sin gravide kone i døden

24/02/2021 14:30

|

Redaktionen

Foto: Privat

Mest læste i dag

En 40-årig mand står nu anklaget for at have skubbet sin 32-årige gravide kone i døden, da parret var på ferie i Tyrkiet.

En ganske frygtelig og skræmmende sag er i øjeblikket ved at udspille sig i Tyrkiet – Det skriver SE og HØR.

Her står en 40-årig mand nemlig anklaget for at have skubbet sine 32-årige, gravide kone i døden, da parret under deres ferie gik en tur i et klippelandskab.

En anden turist fangede kort inden tragedien fandt sted parret, da de bevægede sig ned af en yderst stejl og ujævn klippe.

Foto: Privat

Præcist hvad der så skete derefter, det ved kun den 40-årige mand, men Tyrkiets Politi er ikke i tvivl, de mener at manden skubbede sin kone, til et fald på 300 meter, der kostede hende livet.

Den dræbte kvindes familie lader heller ikke til at være tvivl, om at den 40-årige mand er skyldig i hendes død.

”Min familie og jeg er ødelagte, men han virkede ikke det mindste ked af det,” – fortalte den dræbte kvindes bror,” - der har tilføjet:

”Min søster var altid imod at optage lån, men efter hun døde, har vi hørt, at hun havde tre lån, som Hakan havde optaget i hendes navn,”

Manden nægter sig skyldig, og har retten givet følgende forklaring:

”Efter at have taget et billede puttede min kone telefonen i sin taske. Senere bad hun mig give hende give hende telefonen. Jeg rejste mig og hørte hende så skrige bag mig, jeg gik et par skridt væk for at tage telefonen fra hendes taske. Da jeg kom tilbage, var hun der ikke. Jeg skubbede ikke min kone,”