Politiet beder offentligheden om hjælp: Har du set den formodede gerningsmand?

26/01/2021 16:52

|

Lukas Jepsen

Foto: Politi.dk

Mest læste i dag

Syd- og Sønderjyllands Politi har nu bedt om hjælp til at finde en 28-årig mand, de mener er bag et skyderi, hvor en 24-årig mand blev såret.

Søndag aften blev en 24-årig mand kørt på hospitalet, efter at han var blevet ramt af skud på en parkeringsplads i Haderslev. Gerningsmanden er ikke fundet endnu, men Syd- og Sønderjyllands Politi mener at vide hvem der stod bag skyderiet.

Der er tale om 28-årige Omar Afif Jammal. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse. I samme pressemeddelelse er der ligeledes en beskrivelse af den formodede gerningsmand. Han er ifølge politiet 178 centimer høj og almindelig af bygning.

Selvom politiet nu efterlyser den 28-årige mand, gør de det klar i pressemeddelelsen at man ikke har grund til at tro at den formodede gerningsmand er farlig, vil være voldelig, eller på andre måder vil skade almindelige borgere.

”Hvis du har set Omar Afif Jammal eller ved, hvor han muligvis opholder sig, skal du ringe til Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 114. Vi har ingen formodning om, at den efter lyste vil være voldelig eller anvende våben mod borgere,” – Lyder det fra politiet.