Politi efterlyser denne bil

24/11/2021 15:12

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Østjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde frem til den bil, der blev brugt i forbindelse tirsdagens indbrud i en smykkebutik på Skt. Clemens Torv i Aarhus.

Ved indbruddet, der skete tidligt tirsdag morgen omkring kl. 4.30, brugte gerningsmændene en konstrueret rambuk, som de skubbede ind i butiksruden med deres bil. På den måde fik de adgang til butikken, hvorefter de i løbet af få minutter stjal ure og smykker for flere millioner kroner. 

På overvågningsbillederne fra stedet ses gerningsmændene køre til og fra butikken i en BMW, og den bil vil Østjyllands Politi meget gerne finde frem til. 

Ring 114 hvis du har set bilen!

Der er tale om en BMW 5-serie model E60, årgang 2008-2010. Den er muligvis grå/koksgrå, men farven er usikker. Bilen har muligvis en skade på højre side af bagenden. 

”Vi har sporet gerningsmændenes færden umiddelbart efter indbruddet, og bilen er set køre med høj hastighed ad motorvejen i sydlig retning, omkring kl. 5.00. Hvis man har set bilen, eller har nogle oplysninger om, hvor den kan stå henne, så vil det være en stor hjælp for vores videre efterforskning af sagen, ” siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup. 

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi via tlf. 114.