Nyt i sagen: 33-årig kvinde stak 6-årig søn ihjel og barrikaderede sig

16/03/2021 12:48

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 33-årig kvinde er sigtet for at have slået sin seksårige søn ihjel med en kniv, før hun barrikaderede sig i sit soveværelse, og forsøgte at brænde lejligheden.

Det kan ikke være helt nemt at være efterforsker i denne, meget besynderlige sag. Ikke nok med at en 33-årig kvinde, af den ene eller anden grund blev skubbet så langt ud, at hun stak sin seksårige søn ihjel, så er der flere ting i sagen, der umiddelbart ikke giver meget mening.

Sagen startede da politiet lørdag eftermiddag mødte op på kvindens adresse i Kolding, men ingen åbnede den aflåste hoveddør for dem, og betjentene var derfor nødsaget til at sparke døren ind – det skriver B.T.

I lejligheden gjorde de flere ganske forfærdelige fund.

Først blev de mødt af et syn, ingen nogensinde burde opleve. En seksårig dreng, kvindens søn, lå på en sofa, halv dækket til med et tæppe, og ikke mindst blod.

Den lille dreng var nemlig blevet stukket, kun en gang, men det var alt hvad der skulle til.

Da betjentene bevægede sig længere ind i lejligheden nåede de til soveværelset. Efter at være kommet igennem den halv barrikaderede dør, kunne politiet finde kvinden, liggende i sin seng.

Hun var i kritisk tilstand som følge af den brand hun havde forsøgt at starte i lejligheden, samt flere stiksår på kroppen, som hun angiveligt havde påført sig selv.

I soveværelset fandt politiet ligeledes kniven der med al sandsynlighed har været brugt, samt en flaske med brandbar væske.

Ved det efterfølgende grundlovsforhør, der foregik søndag var kvinden grundet sine kvæstelser ikke til stede, men hun er nu varetægtsfængslet, og sagen fortsætter når kvindens fysiske tilstand tillader det.