Mand skubbede og slog ud efter ekspedienter: Havde stjålet for en værdi á 33.000 kroner

30/11/2021 12:46

|

Christina Hansen

Foto: Niclas Jessen

Mest læste i dag

Klokken 11.15 mandag anmeldte personalet fra et elektronikvarehus, at en mandlig, udenlandsk kunde havde stjålet tre dyre mobiltelefoner og efterfølgende skubbet til personalet for at slippe væk med de stjålne varer.

Personalet forfulgte manden i området, mens en patrulje kørte til området.

Undervejs fik politiet oplysninger om, at manden var tilbageholdt i et supermarked på Trekroner Centervej, hvor politiet anholdt en 26-årig mand fra Polen, men med arbejdsmæssig relation til Danmark.

Det blev herefter klarlagt, at personalet fra elektronikvarehuset var løbet efter manden og havde fundet ham i området mellem Trekroner station og butikscentret.

I et forsøg på at tilbageholde ham slog den mistænkte ud og ramte en af de forfølgende ekspedienter, inden det lykkedes ham at flygte videre ind i et supermarked.

Her forsøgte han at gemme sig bag nogle varereoler, men blev udpeget og tilbageholdt indtil politiets ankomst.

De tre stjålne mobiltelefoner til en værdi af ca. 33.000 kr. havde butikspersonalet fået vristet fra den nu anholdte mand, inden han flygtede ind i supermarkedet, så mobiltelefonerne var nu i elektronikvarehusets besiddelse igen.

Omstændighederne ved butikstyveriet og den efterfølgende voldsomme adfærd for at sikre sig de stjålne mobiltelefoner blev vurderet til at være en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om røveri.

Derfor vil anklagemyndigheden fremstille den 26-årige polak i grundlovsforhør i dag tirsdag kl. 11.00 ved Retten i Roskilde med påstand om varetægtsfængsling.