Efterlyst for vold: Politiet leder efter Niklas

21/04/2021 07:13

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Nordsjællands Politi efterlyser en mand, der tilsyneladende har været hovedpersonen i voldssag i Helsinge. Det drejer sig om den 27-årige Niklas Kirk Jensen, der opfordres til at melde sig selv.

Efterlysningen af den 27-årige Niklas Kirk Jensen fra Helsinge-området, sker i forbindelse med et overfald på en 17-årog ung mand. Overfaldet fandt sted i et venterum på Helsinge Station den 20. marts i år.

Den 17-årige mand blev overfaldet af en gruppe på 10-15 unge mænd. Her blev den 17-årige tildelt flere spark og knytnæveslag. Fem unge mænd er tidligere anholdt og sidder nu varetægtsfængslet i sagen.

Niklas Kirk Jensen er tidligere blevet opfordret til selv at henvende sig til politiet. Det er indtil videre ikke sket. Derfor har Nordsjællands Politi nu valgt at efterlyse ham offentligt.

Borgere med kendskab til, hvor Niklas Kirk Jensen kan opholde sig, bedes kontakte politiet på telefon 114. Niklas Kirk Jensen opfordres fortsat til at kontakte politiet på egen hånd.

Niklas Kirk Jensen er dansk af udseende. Han er 27 år med muskuløs kropsbygning. Han har mørkt/sort, hår der er kortklippet i siderne og længere tilbagestrøget hår på toppen. Han har desuden et mørkt, markeret fuldskæg. Han har en lille tatovering under højre øje, der er formet som et kors. Desuden har han en tatovering af et kors med vinger på halsen, samt en rød rose tatoveret på det øverste af brystet.