Efter røveri i Harald Nyborg: Kan du genkende ham?

06/01/2021 12:20

|

Lukas Jepsen

Foto: Politifoto

Mest læste i dag

Københavns Vestegns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde en mand, der er mistænkt for at have begået røveri mod en Harald Nyborg-butik på Ejby Industrivej.

Røveriet fandt sted den 21. november, lidt efter klokken 15, og Københavns Vestegns Politi beder nu offentligheden om hjælp, da det endnu ikke er lykkes at identificere manden.

” Derfor beder vi nu offentligheden om hjælp til at komme videre og få sat navn på ham. Har nogen i øvrigt oplysninger om ham eller røveriet, så kontakt os også gerne,” - siger politikommissær ved Københavns Vestegns Politi, Søren Andersen i en pressemeddelelse.

Selve røveriet foregik efter omstændighederne forholdsvist roligt. Den mistænkte der var iført hættetrøje og mundbind gik op til kassen i butikken, afleverede en seddel hvorpå der stod trusler, og at gerningsmanden havde en pistol i lommen. Den blev dog aldrig fundet frem.

Han modtog der efter en sum penge, som politiet dog ikke over for Ekstra Bladet har ville bekræfte mængden af, og forlod derefter butikken.

Politiet beskriver manden som 18 til 30 år gammel, 170-180 centimeter høj og almindelig til muskuløs af bygning.

Han var iklædt en grå hættetrøje med lynlås, et blåt mundbind, sorte handsker og arbejdsbukser samt grå kondisko.

Har man oplysninger i sagen kan mange kontakte politiet på telefonnummer 43 86 14 48.