Sussi deler intim afsløring: Troede det var slut

06/11/2023 14:27

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Nu åbner Sussi op om intime detaljer.

Mest læste i dag

Efter at have mistet Leo, har Sussi Nielsen fundet en ny kærlighed, og det har virkelig pustet nyt liv i hendes romantiske liv.

Dette fortæller hun til Nordjyske.

Selvom det ikke er så længe siden, at Sussi Nielsen måtte sige farvel til Leo, er hendes hjerte nu fyldt med en ny kærlighed og en genopblussen af hendes romantiske lyst. Hun har mødt en ny partner, der er både yngre og yderst behagelig at være sammen med. Hun beskriver deres forhold som både "vidunderligt" og "fantastisk." Den nyopdagede forelskelse har også gjort hende mere legende og fri på scenen. Hun afslører endda, at der var nogle romantiske forhold, før hun mødte sin nuværende partner.

Sussi Nielsen, som altid har haft en stærk seksuel side, havde de seneste år med sin tidligere mand, Leo, mistanke om, at hendes romantiske liv måske var forbi. Men nu mærker hun en markant genopblussen af sin romantiske lyst og deler åbent om dette i en samtale med Nordjyske.

"Jeg synes for eksempel, at jeg er mere legende og fri på scenen, og nu har jeg fået en skøn kæreste på 53 år, ligesom jeg nåede at have nogle elskere, inden jeg mødte ham. Jeg har altid haft en stærk seksuel side, men i de sidste år med Leo tænkte jeg, at det måske var slut. Nu mærker jeg en stor romantisk lyst, der er kommet tilbage, og det er virkelig skønt," fortæller Sussi til avisen.

Alderen udgør ingen hindring for Sussi Nielsen. Hendes romantiske side var blot skjult i skyggerne, men den er nu blevet vakt til live med fuld intensitet, som den glade sangerinde selv forklarer. Hun bekymrer sig ikke om, hvad andre måtte tænke, selvom hun snart når de 70 år. Hun er fast besluttet på at leve livet, som hun ønsker det. Inden Leo gik bort, havde han også mulighed for at sige de tre magiske ord til hende, ord, de sjældent brugte i deres hjem.

Leo gik bort den 18. februar i år efter en længere tids sygdom.