Næsten uigenkendelig: Kan du genkende ham?

18/07/2023 18:00

|

Sebastian Ilsøth

Der skal misses lidt med øjnene, hvis man skal se, hvem denne mand er.

Mest læste i dag

Det er en stor bjørnetjeneste for manden at omtale ham som 'fede Ronaldo' - men når man ser dette billede, så kan man godt forstå referencen.

Ronaldo Nazario, som han mere passende er kendt som, blev spottet mens han nød solen på en luksuriøs yacht ud for kysten af Ibiza denne uge, i selskab med nogle nære venner og familie, og med en ganske stor mave.

Vinderen af verdensmesterskabet i 2002 blev fotograferet mens han svømmede og morede sig med sin modelkæreste Celina Locks, 32 år, mens parret nød en luksuriøs ferie med familien.

Siden hans pensionering i 2011 har Ronaldo fuldt ud omfavnet overskud og den festlige livsstil, som han altid har ønsket sig gennem hele sin fodboldkarriere, og han er nu nået en imponerende vægt på 117 kg som sin højeste.

Det kom som en overraskelse for dem, der har fulgt hans karriere tæt siden Inter Milan, hvor han tidligere let kunne sprinte forbi sine modstandere. I hans slankere dage var Ronaldo en af ​​de hurtigste angribere på jorden.

Han blev kaldt 'Il Fenomeno' (kælenavnet) efter at have etableret sig selv som uden tvivl verdens første 'komplette' centerforward, takket være en dødbringende kombination af hastighed, kraft og teknisk brilianthed.

Han gjorde sin indtræden på den internationale scene med det brasilianske hold Cruzeiro, inden han som 17-årig blev hentet til PSV i 1994. Her gjorde han sig bemærket ved at score 54 mål i 57 kampe, hvilket imponerede Eredivisie-forsvarerne.

Foto: Shutterstock.com

Barcelona slog verdensrekorden i transfersum for at bringe ham til Camp Nou i 1996, og Inter Milan gjorde det samme i 1997, hvor han kort efter blev den yngste nogensinde modtager af Ballon d'Or. Målene fortsatte med at strømme ind, indtil en række brutale knæskader satte en stopper for hans karriere.

I et desperat forsøg på at redde sin karriere måtte Ronaldo ofre den eksplosivitet, der havde defineret så stor en del af hans spil og gjort ham til verdens bedste spiller. Det skriver Daily Star.

Han gik glip af hele sæsonen 2000/01 og en stor del af sæsonen på begge sider, men vendte tilbage i tide til at føre Brasilien til sejr ved verdensmesterskabet i 2002. Dette satte en stopper for spøgelset fra 1998-turneringen og afsluttede en af sportens mest bemærkelsesværdige comebacks.

Kort efter skiftede han til Real Madrid og blev en del af holdet sammen med Zinedine Zidane og Luis Figo som de seneste Galacticos. Men at leve en Galactico-livsstil kommer med en pris, og den junkfood-elskende Ronaldo begyndte hurtigt at tage en betydelig vægt på.