Lene Beier træffer uventet beslutning efter kun 12 dage: Nu gør hun det igen

16/10/2023 06:55

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Den evigt populære Lene Beier gør det igen.

Mest læste i dag

Hun har virkelig gjort sig bemærket i Danmark med sine imponerende optrædener i en række populære tv-programmer, der har rullet over skærmen.

Hvis du tilhører dem, der altid er klistret til fjernsynet, når Lene Beier optræder, har du al mulig grund til at give hende og hendes familie en ekstra klapsalve.

I hvert fald på deres vegne.

Det er efterhånden noget tid siden, at det blev annonceret, at hun og hendes familie ville forfølge en drøm, de har haft i mange år, og derfor forlader de Danmark.

Dengang afslørede hun, at de ville flytte til Østrig for at renovere og drive et hotel, hvilket har været deres store drøm i årevis.

Men efter blot 12 dage besluttede tv-værten og hendes mand at reducere prisen på deres hus med 8 %:

"Jeg er naturligvis utålmodig, men det skyldes også, at markedet reagerer hurtigt, og man kan være heldig, at der kommer interesserede købere, men det er ren held og lykke. Jeg mener, at vi er ikke på det rette sted for det. Vi har en vision, og vi må lytte til de tilbagemeldinger, vi har fået. Hvis de ikke har ført til noget, skyldes det en uoverensstemmelse," fortalte Anders dengang til HER&NU.

Og nu gør de det tilsyneladende igen.

De har faktisk skåret prisen på deres luksusvilla i Søvang ved Dragør, ikke bare én gang, men to gange.

Dengang bad de om 14.995.000 kroner for deres hus, da de satte det til salg i maj.

Men i dag er udbudsprisen nede på 12.800.000 kroner for deres fuldstændig renoverede, 216 kvadratmeter store luksusvilla ved kysten til Øresund.

Lene Beier, som aktuelt medvirker i 'Landmand søger kærlighed,' gør ingen hemmelighed af, at hun ser flytningen som en naturlig forlængelse af deres livsrejse:

"Dette er ikke en ny drøm; det er noget, vi altid har drømt om," siger hun til Ekstra Bladet og forsikrer, at hendes arbejde som tv-vært kan kombineres med livet som hotelejer i Østrig.

Indtil videre skal huset dog sælges, og du kan nu få fingrene i det for 12.800.000 kroner.