Kendt fra TV 2: Nu vælter pengene ind

25/05/2023 11:58

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock.com
Pengene vælter ind.

Mest læste i dag

Christian Elhauge, der er kendt fra TV 2-programmet 'Årgang 0', klarer det mildest talt fantastisk. For Christian, som nu er blevet 23 år, er blevet millionær.

Regnskabet, som han senest har leveret, viser således, at millionerne vælter ind.

Således har han i 2022 tjent 1.588.416 kroner, hvilket er en solid forbedring sammenlignet med året før - hvor han tjente nul kroner, skriver Nyheder24.

Til trods for, at han ikke tjente noget i løbet af dette år, blev der alligevel tilført en stor kapitalindsprøjtning som synes at være kommet fra aktier.

Her blev der tilført hele 2.585.798 kroner, hvilket - kombineret med indtjeningen fra 2022 - har skubbet egenkapitalen over fire millioner.

For på kistebunden er der 4.124.714 kroner i Christian Elhauge ApS.

Til trods for det flotte resultat, har Christian Elhauge ikke taget farten af. I stedet kan han via sin LinkedIn-side bekræfte, at han er blevet trainee som ejendomsmægler hos Home i Højbjerg, Aarhus.

Familien Million

Regnskabet er heller ikke det eneste, som de i familien Elhauge kan juble over. For familievirksomheden buldrer også derudad.

Det viser i hvert fald dets seneste resultat.

LIKE LONDON, hvis sortiment omfatter kluns, sko samt andet lir, har nemlig tjent intet mindre end lidt over 12 millioner kroner.

Efter personaleomkostninger til de 14 ansatte, afskrivninger og skat står der 5.317.898 kroner tilbage.

Pengene er ikke røget i egen lomme, men i stedet blevet brugt til at dække en del af den gæld, der er forbundet med virksomheden.

Gælden er skrumpet fra 8,6 millioner kroner til lidt over seks millioner kroner.