Janni Ree's aften med veninderne blev pludselig afbrudt: Hendes ærlige forklaring

15/09/2023 06:02

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Nu deler Janni Ree hudløst ærlige ord i kølvandet på episoden.

Mest læste i dag

For nylig blev Miss Danmark 2023 kåret i Cirkusbygningen i København, og den altid populære forsidedame, Janni Ree, deltog for at hylde de danske skønheder.

Janni Ree var sammen med et par veninder og nød nogle drinks, mens de ventede på, at showet skulle begynde.

Pludselig begyndte Janni Ree at føle sig utilpas, og årsagen blev hurtigt klar for hende.

Dette blev rapporteret af SE og HØR.

Hele dagen havde hun ikke haft noget at spise. Heldigvis sprang en af hendes veninder hurtigt til undsætning med et knækbrød, men det var ved at ende galt:

"Jeg hostede og hostede, og en af mine veninder, der er sygeplejerske, overvejede endda at bruge et sugerør for at hjælpe mig med at trække vejret," udtalte Janni Ree til SE og HØR.

Kort tid efter fik hun heldigvis sit åndedræt tilbage, men historien slutter ikke her.

Efter at have indtaget to vodka-shots følte Janni sig dårligt tilpas og blev eskorteret hjem. Hun forklarede, at hele episoden med knækbrødet havde sat hende ud af balance, men tilføjede, at hun ikke længere kan tåle alkohol.

Hendes veninder har fortalt hende, at hun var meget festlig og kærlig på vejen hjem.

Det er ikke længere end et par uger siden, at hendes mand, Karsten Ree, blev diagnosticeret med demens. Janni tror også, at dette påvirker hende, når hun er sammen med sine veninder:

"Min krop er fyldt med stress, og jeg tror, jeg måske har tænkt, at jeg skal skynde mig at have det sjovt, så jeg kan komme hjem til Karsten igen," sagde Janni Ree.