Husker du 'Mie' fra 'Far til fire'?: Se hvordan hun ser ud idag

16/07/2023 09:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Husker du 'lille Pers' storesøster 'Mie'?

Mest læste i dag

Det er nærmest umuligt ikke at være bekendt med 'Far til fire'-filmene, medmindre man har levet isoleret i årevis. Disse film udgør en ægte perle i den danske filmarv.

I 1953 blev den første 'Far til fire'-film udgivet, hvor vi møder faren, Søs, Ole, Mie, den lille Per, onkel Anders og Peter.

Meget er sket siden premieren på den første film, og skuespillerne har naturligvis gennemgået en del forandringer.

Rudi Nielsen, der spillede 'Mie', erobrede mange danskeres hjerter. Dog var der en anden, der erobrede den unge Rudi Nielsens hjerte, nemlig den tidligere fodboldspiller Harald Nielsen.

De to mødte hinanden under optagelserne til den sidste originale 'Far til fire'-film, nemlig 'Far til fire for fuld musik', der blev udgivet i 1961.

Foto: YouTube

Parret blev gift i 1963 og fik to børn sammen - en datter og en søn.

Den folkekære Rudi Nielsen har ikke kun tjent sine penge på de danske film. I 1981 startede hun investeringsvirksomheden Nielsen Inter-Consult ApS sammen med sin nu afdøde mand, Harald Nielsen.

Nu rapporterer SE & HØR, at den tidligere barneskuespillerinde har tjent syv millioner kroner i det seneste regnskabsår.

Dette betyder, at hun har 6,3 millioner kroner tilbage, efter skatten er betalt.

Foto: YouTube/ Rudi Nielsen

I 2015 mistede Rudi Nielsen sin elskede mand efter en hård kamp mod en ondartet kræftsygdom. Harald Nielsen blev 73 år gammel.