Følgerne raser mod Dennis Knudsen: 'Du fremstår ynkelig'

22/09/2023 13:36

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Følgerne har ikke mange roser til frisøren.

Mest læste i dag

Dennis Knudsen har for nylig været omtalt i medierne på grund af en hændelse for cirka en måned siden. Dette skyldes, at han valgte at bryde ind i en bom for at komme om bord på den sidste færge fra Molslinjens færgehavn i Aarhus til Sjællands Odde.

Efter denne episode blev hans dyre Audi Q7, der havde en værdi på 1,2 millioner kroner, beslaglagt, og han blev anklaget for farlig kørsel.

Han reagerede dog hurtigt på dette ved at erstatte sin Audi Q7 med en helikopter.

På trods af alle disse begivenheder havde Dennis Knudsen noget andet at tænke på onsdag aften, da premieren på Netflix-filmen 'Ehrengard - Forførelsens kunst' fandt sted. Han havde arbejdet på filmen i omkring tre måneder.

Ikke desto mindre var Dennis Knudsen ikke i godt humør, da han ikke blev inviteret til premieren. Han udtrykte sin utilfredshed på Instagram og skrev: "I går aftes var der premiere på deres film, som vi har arbejdet på i samarbejde med SF film og Netflix. Vi er meget skuffede over ikke at være blevet inviteret til premieren."

Hvis han havde forventet støttende ord fra sine over 81,1 tusind følgere på Instagram, blev han dog skuffet. Der var kun få virtuelle knus og støttekommentarer fra hans følgere.

Nogle kommentarer lød som følger: "Det er pinligt at skrive dette offentligt. Det burde kunne klares i en privat samtale. Dette opslag virker ynkeligt," skrev en af hans følgere. En anden kommenterede: "Måske burde du se indad i et øjeblik! Du er ikke verdens centrum! Verden drejer sig ikke om dig. Løft blikket fra din egen navle og træk vejret." Endelig skrev en tredje: "Undskyld mig, men hvor gammel er du? Er det sådan, du vil opføre dig over for dine børn med den attitude?"

Foto: Instagram