Elvira Pitzner fanget i Dubai-historie: Hvor langt tager hun den?

25/01/2021 14:55

|

Lukas Jepsen

Foto: Elvira Pitzner/Instagram

Mest læste i dag

Realitystjerne, diamantprinsesse og influencer. Alle tre udfylder rigtig fint kriterierne for at være en af de danskere der i øjeblikket for alvor er havnet i fedtefadet, efter deres rejser til Dubai er blevet afsløret.

Hvad gør man når man bliver fanget i en stor offentlig løgn? Man kører den længere ud. Det er hvert fald hvad journalist og tidligere P3 vært David Mandel mener at Elvira Pitzner i øjeblikket har gang i – Måske ikke helt ubegrundet.

Diamantprinsessen påstod nemlig hårdnakket, og i flere dage, at hun ikke var i Dubai, men blot opholdt sig i sommerhuset i Hornbæk. Men billeder og videoer begyndte at florere på nettet, som den slags nu engang gør, og Elvira måtte krybe til korset.

I et Instagramopslag skrev hun således:

”Ville ønske jeg kunne breake denne nyhed med et mere positivt afsæt. Men når nu heksejagten allerede er i fuld gang, kan jeg lige så godt breake den nu. Flytningen til Dubai er nu omsider en realitet. Så det handler ikke om, at jeg er på ferie i Dubai og ingen respekt har for den pandemi, vi oplever, eller at jeg prøver at lyve for nogen,”

Den forklaring giver David Mendel dog ikke meget for. Han har tilsvarende i et Instagramopslag, på sin egen måde, rost Elviras håndtering af sagen.

”Influencer/tv-personality lader som om hun er i Hornbæk på sine sociale medier. Videoer dukker op af hende i Dubai. Ups. Hvad gør man så? Man griber ned i kassen med desperate løgne og hiver en historie op om at, ja jeg er i Dubai, men det er faktisk fordi, jeg er flytter herned permanent. Og bum, så skifter ens liv kurs, fordi man ikke lige kan overskue at en masse mennesker bliver sure på en, på sociale medier,” – Skriver Mandel og afslutter med:

”Jeg synes det er fuldstændig genialt, og glæder mig til at se hvor langt hun tager den,”

Det sidste kan David Mandel da hvert fald have ret i, det bliver interessant at se hvor længe Elvira Pitzner permanent skal bo i Dubai.