Dansk OL-legende deler sørgeligt nyt: I dyb sorg

04/09/2023 12:03

|

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock.com
Sportslegenden tager sørgmodig afsked

Mest læste i dag

Den tidligere håndboldstjerne, Rikke Hørlykke, har før været med i TV 2-programmet ‘Korpset’, hvor hun holdt ud til det sidste og dermed gennemførte programmet.

Da hun vandt programmet, kunne hun sammen med David Owe og Sophie Fjellvang-Sølling fejre den store triumf, men nu er der ikke noget at juble over for Rikke Hørlykke.

Hun har nemlig delt på sin Instagram, at hendes mor er gået bort, hvorfor weekenden har stået i sorgens tegn. Det skriver SE og HØR.

“Mor. Tak for dig. Jeg skal nok gøre mig umage i livet. Hvil i fred”, skriver hun til opslaget, hvor hun tilmed har delt et billede af sin nu afdøde mor.

I kommentarfeltet er der oceaner af kondolencer fra venner og bekendte, der udtrykker sin medfølelse.

Blandt andet skriver makkeren fra ‘Jaget vildt’, Lisbeth Østergaard følgende: “Åååhhh nej! Tanker til dig og familien. Kondolerer”.

Også ‘Vild med dans’-stjernen Thomas Evers Poulsen har kondoleret. I 2007 deltog Rikke Hørlykke i danse-programmet, hvor hun endte som nummer tre sammen med makkeren, Mads Vad.

Rikke Hørlykke danner i dag par med Klavs Bruun Jørgensen, der er tidligere håndboldspiller og nuværende håndboldtræner.

Sammen har parret to børn, Aksel og Karla.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til familie og andre pårørende i den svære tid. 

Du kan se opslaget herunder: