Casper Christensen i tårer på DR: - Det var voldsomt

19/05/2023 11:20

|

Thea Andersen

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Komikeren kunne ikke holde tårerne tilbage i DR-programmet 'I Hjernen på Stjernen'.

Mest læste i dag

Første afsnit af 'I Hjernen på Stjernen' sæson to med psykologisk manipulator Jan Hellesøe og psykolog og vært Josefine Høgh blev sendt torsdag aften.

Her fik seerne mulighed for at komme helt tæt på et af Danmarks mest kendte ansigter, nemlig 'Klovn'-stjernen Casper Christensen.

I afsnittet blev den store entertainer udsat for en række eksperimenter, og særligt én af dem vækkede Casper Christensens følelser til live.

Ifølge BILLED-BLADET blev han bedt om at reflektere over, hvad der gjorde ham lykkelig for 50, 40, 30, 20 og 10 år siden, samt at tænke på et nyligt lykkeligt øjeblik.

For hvert svar skulle han indtaste et tocifret tal i en lommeregner og gange det. Efter at have ganget tallene blev det 710.219.124, som Jan Hellesøe havde skrevet ned på forhånd.

Da Casper Christensen havde delt sit seneste lykkelige øjeblik, hvor han nævnte, at et familiemedlem var blevet erklæret sygdomsfri efter en alvorlig sygdom, spurgte Jan Hellesøe, om personen kunne anses for at være "helbredt". Hertil svarede han "ja".

Derefter vendte Jan Hellesøe papiret med tallet 710.219.124 på hovedet, og til stor overraskelse for både Casper Christensen og nok også seerne dannede tallet ordet "helbredt".

Da Casper Christensen så det, kunne han ikke holde tårerne tilbage.

- Det var voldsomt. Jeg har det supergodt, men er bare berørt over, at den hændelse betyder så meget…, lød det fra Casper Christensen, der på ingen måde har fortrudt at være med i programmet, og fortsætter:

- Det er det mest absurde, jeg har oplevet i upåvirket tilstand.

Du kan se hele afsnittet på DRTV via dette link.

Casper Christensen og hans hustru, Isabel Christensen, har været gift siden 2014. Parret har børnene Cooper og Jagger sammen.

Derudover har komikeren også to voksne børn med sin ekskone.