Birgit Aaby elsker Rema 1000 - men én ting vil hun alligevel aldrig købe hos supermarkedskæden

13/11/2023 10:36

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Ritzau Scanpix
Der er én ting som hun aldrig kunne finde på at købe - heller ikke i Rema 1000.

Mest læste i dag

Forretningskvinden Birgit Aaby er velkendt fra sin medvirken i 'Løvens Hule', hvor hun agerede som 'løvinde' i hele tre sæsoner.

Selvom man har opnået succes som forretningskvinde, kræver hverdagen stadig nødvendige indkøb. Når det kommer til valg af indkøbssted, foretrækker Birgit Aaby tydeligt Rema 1000, hvilket B.T. rapporterer.

I dagligdagen foretager hun indkøb hos Rema 1000, og ifølge Birgit Aaby er det kombinationen af kvalitet og økonomi, der gør denne butik til hendes favorit:

"Jeg synes faktisk, at det er en butik med nærvær. De prioriterer brugen af lokale råvarer, og samtidig synes jeg, at det er økonomisk fordelagtigt."

Selvom Aaby er omhyggelig med sine udgifter, er der én ting, hun aldrig ville bruge penge på: plastikposer.

Hun forklarer, at hun kun har købt én enkelt pose i løbet af året, og det skyldes, at hun var ude at gå og ikke ønskede at tage hjem for at hente en pose.

Forretningskvindens beslutning om at undlade plastikposer kan virke ekstrem for nogle, men for hende handler det om at følge sine overbevisninger.

Birgit Aabys omkostningsbevidste tilgang til indkøb kommer også til udtryk, når hun fortæller B.T., at hun undgår Irma for enhver pris.

Hun betragter Irma som alt for dyr i forhold til værdien for pengene:

"Jeg synes bare, at det er så opreklameret og latterligt at gå ind og betale det dobbelte for noget, som man kan få billigere et andet sted."