Nu kan du passe på din formue med investeringer i ure

20/10/2022 13:05

|

Valdemar

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Annoncørbetalt indhold

Hvis du har opsparet en del penge, vil du uden tvivl gerne passe bedst muligt på dem. Derfor har du måske sat dem til side på en opsparingskonto, så de ikke bliver brugt på unødvendige ting. Men det er faktisk ikke den bedste måde, du kan passe på dine penge. Når dine penge står på en opsparingskonto, vil inflationen nedsætte pengenes værdi over tid. Hvis du er særlig uheldig, opkræver din bank også negative renter. Det vil derfor sige, at du betaler penge for at din formue skrumper.

Hvis du i stedet gerne vil bevare, eller måske endda forøge, din formue, bør du investere den. Blandt andet kan du lave investeringer i ure.

Sådan fungerer investeringer i ure

Måske tænker du mere på ure som et smykke end et investeringsobjekt. Det er også helt forståeligt. Det er trods alt det, som de fleste smykker bliver anvendt som. Men når det kommer til luksusure, har du altså også mulighed for at anvende dem som investeringsobjekter. Faktisk gør de det særligt godt sådan.

Luksusure sælger nemlig godt, når samfundet oplever et økonomisk opsving. Men lige så vigtigt, sælger luksusurene også godt, når samfundet oplever en økonomisk nedgang. Derfor kan luksusure også være din gardering mod dårligere tider – og det er nemt dét, som en sikker investering skal kunne.

Få hjælp med dine investeringer i ure

Hvis du er ny inden for investeringer, eller hvis du bare aldrig har investeret i ure før, er det rart med lidt hjælp. Heldigvis findes der porteføljerådgivere, som netop rådgiver om ure, og hvordan du kan bruge dem som passiv investering.

Når du mødes med en porteføljerådgiver, vil vedkommende hjælpe dig med at foretage investeringer, der passer til dig. Blandt andet skal følgende elementer inddrages:

  • Din investeringshorisont
  • Dit budget
  • Din risikovillighed
  • Din overordnede investeringsstrategi

Når alle disse elementer bliver taget med i overvejelserne, vil du ende med netop det ur, der passer bedst til dig og din portefølje. Den hjælp kan du få lige her: https://urhandlereninvest.dk/

Pas godt på urene

Når du har investeret i et ur, er det dit. Derfor er det også vigtigt, at du passer godt på det. Hvis du for eksempel går med uret, vil dets værdi falde. Det skyldes, at uret vil få slitage. I stedet bør du opbevare dit ”investeringsur” et sikkert sted, så det netop ikke falder i værdi.

Nogle mennesker vælger at opbevare uret derhjemme i en sikkerhedsboks. Men du kan også opbevare det hos en bank eller lignende institution. Her vil der være en række sikkerhedsforanstaltninger, så dit ur ikke bliver stjålet.