Ville fylde benzin på Tesla: Men er det overhovedet sandt?

12/11/2023 09:58

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok @a.andreshdz
Dette er det besynderlige øjeblik, hvor en Tesla-ejer tilsyneladende forsøger at fylde sin elektriske bil med benzin i stedet for at tilslutte den til opladning.

Mest læste i dag

Videoerne tyder på, at en kvinde gentagne gange forsøger at fylde en elbil med diesel. Hun retter sit blik mod hjulene og åbner det elektriske ladepunkt uden succes.

En forundret tilskuer forsøger gentagne gange at advare føreren, men kvinden synes fast besluttet på at tanke sin bil.

Han siger til hende: "Dette er en Tesla."

Kvinden svarer utroligt: "Er det en diesel?"

Overrasket siger han: "Nej, nej, nej, nej. Åbn bagagerummet."

Efter at have lokaliseret ladestikket og adapteren i bilens bagagerum, ser det stadig ud til, at kvinden vifter med pumpen i et forsøg på at fylde bilen op, før hun spørger: "Er dette en tilslutning til benzinen?"

Trods tilskuernes forsøg på at hjælpe, ser det ud til, at kvinden forsøger en sidste gang at fylde elbilen med diesel: "Oh, de tror, de har fundet et sted," siger manden ironisk.

Kommentatorer i chok

Optagelsen har udløst chokerede reaktioner fra seerne.

En bruger siger: "Lad dem bare gøre det, de fortjener ikke din hjælp."

"Det kan ikke være rigtigt," indvendte en anden seer.

Ikke den eneste gang

Tesla har været hovedperson Også en anden Tesla har været i medierne for nylig. På et billede, der blev delt på sociale medier, uploadede en lokal person fra Richmond et snapshot af en sort Tesla, der blokerede adgangen til hans ejendom: "Jeg forstår, at nogle mennesker har svært ved at læse, men jeg troede altid, at skiltene på min port var ret klare og nemme at forstå," og han fortsatte: "Desværre har nogen placeret deres 'miljøvenlige' batteri-tingest på tværs af min port, så jeg ikke har adgang til ejendommen. Kan nogen genkende, hvem batteriet tilhører? Jeg håber, ejeren vil flytte det, inden det bliver taget af trafikmyndighederne. Tak."

Han tog derfor sagen i egen hånd. Han efterlod en note på Teslaens forrude, hvor han høfligt bad om, at bilen ikke skulle parkeres på stedet igen, og tilføjede at han havde nummerpladens registreringsnummer: "Jeg har registreringsnummeret. Jeg håber, det var en enkeltstående episode. Hvis ikke, vil det næste gang blive håndteret på polsk måde.

Kilde: TheSun.

Foto: Richmond local