Moder raser over børnehave: Da hun ser dette billede, flipper hun ud

31/07/2023 15:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Elysha Brooks
Mor forbløffet over billede af egen datter fra børnehaven - Ingen reaktion fra børnehaven på forældrenes henvendelse.

Mest læste i dag

Når børn passes i institutioner, mens forældrene er på arbejde, kan der opstå forskellige uheld.

Nogle gange kan de små falde og slå knæet, blive drillet eller glide i sokkerne, men heldigvis er både forældre og pædagoger dygtige til at håndtere sådanne små uheld.

For moderen Elysha Brooks fra Florissant, Missouri, blev hendes fireårige datter udsat for en helt anden oplevelse, da de sociale myndigheder kontaktede forældrene og viste dem et ubehageligt billede af deres datter, som kfvs12.com rapporterer.

"Jeg stod bare og betragtede billedet, der viste min datter, der var blevet spændt fast med gaffatape til en stol. Med hendes ansigtsudtryk kan jeg slet ikke forestille mig, hvad der er sket," siger Elysha Brooks til tv-stationen.

Foto: Elysha Brooks

Moderen mener, at billedet er taget i datterens børnehave 'Little Learners of Florissant', og hun havde ingen anelse om, at der var noget galt, før de sociale myndigheder kontaktede hende.

Forældrene havde tidligere et anstrengt forhold til børnehaven, da deres datter havde fået en sten i øret, der havde sprængt hendes trommehinde, uden at nogle af pædagogerne havde opdaget det.

Nu er de bekymrede forældre tilbage med billedet og savner svar fra børnehaven, som ikke har reageret på familiens henvendelse.

"At se vores barn spændt fast og se, hvor bange og nervøs hun er, gør mig rasende. Jeg vil ikke finde ro, før børnehaven er lukket, og personen, der har gjort dette, er i fængsel," siger moderen til kfvs12.com.

Børnehaven har ikke kommenteret sagen i medierne, på trods af gentagne henvendelser.