Mand ved ikke at han bliver optaget da han lufter sin hund: Videoen får dine øjne til at løbe i vand

03/06/2024 09:59

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Videoen har vakt stor opsigt på internettet.

Mest læste i dag

På en rolig gade omgivet af villahuse udspillede der sig en bemærkelsesværdig situation, da en mand, der netop havde været ude at lufte sin hund, blev optaget på video uden hans viden.

På optagelsen kan man se en ældre mand ved navn Tonino Vitale, som stammer fra Italien. Han er netop vendt hjem efter en gåtur med sin firbenede følgesvend, som han trækker rundt på en vogn.

Hunden, en 13-årig skabning ved navn Dylan, lider af gigt, hvilket har gjort det umuligt for den at bruge begge sine bagben. Alligevel bliver den dagligt forkælet med sine gåture.

Dette er rapporteret af The Dodo

Dylan har ledsaget Vitale i en lang årrække og har dermed været en trofast ven. Af den grund har Vitale ikke tøvet med at give sin kære hund den nødvendige opmærksomhed og pleje.

Selvom videoen er kort og optaget på afstand, giver den et glimt af den rørende daglige rutine og den dybt følelsesmæssige forbindelse mellem hund og ejer.

Det var en kvinde ved navn Sabrina, der formåede at fange dette smukke øjeblik på kamera. Efter at have delt videoen har den indsamlet tusindvis af reaktioner.

Vitale har udtrykt sin overraskelse over den overvældende støtte, videoen har modtaget. Han ser dog denne opmærksomhed som en mulighed for at sprede en vigtig besked.

"Kærligheden til Dylan var der fra første øjeblik, fra den blev født. For os er det naturligt at have sådan en kærlighed til Dylan, men vi er glade for at kunne dele hans historie med jer. Det er en måde at skabe opmærksomhed omkring vigtigheden af at vise respekt for dyr."

Nedenfor kan du se den hjertevarmende video selv: