Kvinde var grædefærdig efter frisørbesøg inden bryllup: Nu viser hun hvorfor

06/07/2023 10:35

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
En kvinde brød sammen i tårer, da hun forlod frisøren før hendes vens bryllup. Nu er hendes historie blevet viral på nettet.

Mest læste i dag

Størstedelen af folk lægger en ekstra indsats i at deltage i et bryllup. Normalt går man til frisøren og finder sit pæneste tøj frem.

En kvinde er blevet viral på nettet, men hun ville ønske, at hun ikke havde besværet sig. Da hun forlod frisørsalonen efter at have fået klippet sit hår til en venindes bryllup, brød hun grædende sammen.

Det rapporterer Mirror.

Grunden til hendes utilfredshed var, at hendes frisure endte med at se helt anderledes ud end det, hun havde vist som inspiration til frisøren.

Efter at have delt resultatet i en TikTok-video har mange udtrykt deres chok. Faktisk er resultatet så dårligt, at flere mener, at frisøren gjorde det med vilje, mens andre har kaldt frisørens arbejde "forfærdeligt og kriminelt".

Kvinden, der er omtalt, har delt videoen på TikTok under brugernavnet @foreverfindingx. I videoen fortæller hun, at hun er lærer og havde ønsket at få klippet sit hår inden venindens bryllup.

Efter at have fortalt historien skifter videoen til det billede, hun havde vist frisøren. Det var endda et billede af hende selv med den samme frisure, som hun tidligere havde haft.

Ikke nok med det, så kan man læse teksten på videoen og se, at det var den samme frisør, der klippede hende sidste gang. Man kunne derfor forvente, at det næste billede ville være næsten ens, men det var det ikke.

På det efterfølgende billede fra siden kan man se, at håret er blevet kortere, og frisuren er lagdelt. Det resulterer i, at hendes hår har forskellige længder, og flere hårstrå er meget kortere end andre.

"Hvil i fred, mit hår. Måske skulle jeg bare barbere det hele af," skrev hun som tekst til videoen.

I skrivende stund er videoen blevet set mere end 7,7 millioner gange. På trods af dette var der ikke mange opmuntrende kommentarer til hende.

"Dette fik mig til at sidde lige op. Jeg var klar til at skrive en opmuntrende kommentar, men jeg har ikke ord. Beileder," skrev en person.

En anden jokede med, at hun lignede "mine Barbies, når jeg klippede dem."

Flere har også givet udtryk for, at de er sikre på, at frisøren vidste, hvad hun lavede, og at det var bevidst.

"Har du snakket grimt om hendes bedstemor eller noget? Det ser ud til, at det var med vilje," skrev en person.

"Tror hun, at hendes kæreste var utro med dig eller noget?! Dette var hævn," skrev en anden.

"Hvad skete der? Døde hun under klipningen?" skrev en tredje, mens en fjerde blot skrev:"Der er blevet begået en forbrydelse."

Heldigvis kunne den unge kvinde stadig nyde sin venindes bryllup, som hun afslørede i en opfølgende video.

I svar til en kommentar afslørede hun også, at hun stylede og krøllede sit hår til den store dag.

"Jeg græd et par gange, da jeg blev klar, men til sidst måtte jeg bare acceptere det," skrev hun også.