Kvinde skynder sig at redde dådyr fanget under hus – indser så hvad der faktisk foregår

27/02/2024 21:11

|

Nicolai Busekist

Foto: Facebook
En kvinde gjorde alt, hvad hun kunne for hurtigt at redde et dådyr. Derefter fandt hun ud af, hvad der virkelig foregik.

Mest læste i dag

På en travl torsdag var Tosha Smith på arbejde og skulle til at genopfylde forsyninger, da hun modtog et usædvanligt opkald. Et dådyr var fanget under et tomt hus og syntes at være i nød.

Tosha, der arbejder hos All Things Wild Rescue and Rehabilitation, smed alt fra sig og skyndte sig til stedet. Ved huset mødte hun sin kollega Angela Lira og tre betjente, der var fast besluttet på at bringe det lille dyr i sikkerhed.

Hun bukkede sig ned gennem et lille hul ved bunden af huset, hvor hun gjorde sig klar til at kravle på alle fire gennem de omtrent otte meter med mudder og jord.

"Jeg var ikke forberedt på dette. Jeg stak min telefon i min trøjen, en betjent gav mig sin lommelygte, og jeg begyndte at kravle," skriver hun på Facebook.

Mens hun navigerede gennem mørket mod dådyret, bemærkede hun noget mærkeligt: Dyret bevægede sig ikke. Faktisk så dådyret lidt falsk ud. Fast besluttet fortsatte hun frem mod dyret, for måske var det bare synsbedrag?

Foto: Facebook

"Da jeg var halvvejs inde, tænkte jeg, at noget ikke så rigtigt ud. Men mine tilskuere heppede på mig og fortalte mig, at jeg ikke var kommet så langt for at give op. Så jeg fortsatte med at kravle og fuldførte det, jeg havde påbegyndt," lyder det.

Da Smith endelig nåede frem til dyret, kunne hun ikke tro sine egne øjne. Det vilde dyr i nød var slet ikke et rigtigt dådyr. Derimod var det et dekorativt dådyr i plastik, som var blevet efterladt og glemt under huset.

Tosha var overrasket, men i sidste ende glad for, at der denne gang ikke var et dyr i fare.

Foto: Facebook

"Jeg følte mig fjollet, men også lettet over, at vi ikke havde endnu et dådyr, der skulle vokse op uden en mor," fortalte Tosha til The Dodo.

Da hun forlod stedet meget mere beskidt, end da hun var ankommet, grinede hun heldigvis bare af den absurde situation. Hvis noget, så var prøvelsen et bevis på, hvor engagerede lokale reddere er i at redde dyr i nød. Næste gang, når et rigtigt dyr er i fare, er hun derfor helt klar.