Far laver vanvittigt optrin i lufthavn: Da sikkerhedspersonalet kigger i sønnens taske, dukker en uventet og pinlig overraskelse op.

14/09/2023 14:02

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Ted Andressen/Facebook
Da sikkerhedspersonalet kigger i tasken, bliver sønnen totalt målløs.

Mest læste i dag

Nogle individer har en forkærlighed for det, mens andre har et noget anstrengt forhold til den slags sjov og narrestreger, hvor man udfører "practical jokes".

Det er i hvert fald ikke altid morsomt for den person, der bliver gjort til grin, når spøgen afsløres, og man indser, at man er blevet et offer for den mere eller mindre uskyldige narrestreg på ens bekostning.

Dette blev tydeligt for en amerikansk søn, da Ted Andressen fra New Orleans besluttede sig for at lave en morsom overraskelse på sin søns bekostning og delte en video af den pinlige hændelse på Facebook.

Mens familien var ved at passere sikkerhedskontrollen i lufthavnen, blev sønnens taske udvalgt til yderligere kontrol, og en kvindelig sikkerhedskontrollant begyndte at tømme den foran den uvidende mand.

Først fandt hun en pude til nakken, derefter en af de klassiske plastikposer, man bruger til væsker. Men så trak hun pludselig en 30 centimeter lang dildo og glidecreme op fra tasken, hvilket kom som en overraskelse for sønnen.

Da sønnen fik øje på den store dildo, vendte han sig straks mod de andre rejsende og blev rød i hovedet, hvorefter han skjulte sit ansigt i sine hænder og brød ud i latter.

I samme øjeblik kunne man høre faderen og de andre rejsende i gruppen bryde ud i latter, og i baggrunden kunne man også høre Ted Andressen sige: "Ser du nu, de ved tydeligvis ikke, hvad du har pakket i din egen taske."

Sønnens reaktion var utrolig, og efter at have fået styr på sit latteranfald, sagde han med et smil: "I røvhuller. Det er derfor, I ville have mig til at ryge den cigaret før," og han tog sjovet med et smil.

Efter at have undskyldt til den kvindelige sikkerhedskontrollant fik familien lov til at fortsætte gennem sikkerhedskontrollen på deres rejse. Videoen af denne morsomme episode blev delt på Facebook for nylig og har sidenhen fået mere end 18 millioner visninger.

Du kan selv se den morsomme video her: