Familien hørte underlige lyde under huset: De fik et kæmpe chok, da de opdagede hvad det var

13/09/2023 16:24

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
I tidens løb havde familien undret sig over de lyde, der kom fra undersiden af ​​huset. Til sidst fandt de heldigvis ud af, hvad der gemte sig.

Mest læste i dag

En amerikansk familie, bosat lige uden for Los Angeles, oplevede gentagne gange forvirring, da de hørte mystiske lyde komme fra under deres hus. De begyndte at spekulere på, om det var reel støj eller blot deres forestilling.

Over flere dage hørte familien lyde, der lignede klynken og hyl fra et ukendt sted. Denne bemærkelsesværdige begivenhed blev rapporteret af OneGreenPlanet.

Til sidst blev de overbeviste om, at der faktisk var lyde, de hørte. Familien besluttede derfor at undersøge nærmere, og de blev overraskede over at opdage en hvalp fanget under huset. Hvalpen havde formået at kravle ind under huset, men var ude af stand til at komme ud igen.

Familien kontaktede omgående Hope for Paws, en velgørenhedsorganisation dedikeret til redning og pleje af hunde.

Eldad Hagar, organisationens grundlægger, og hans assistent Lisa reagerede hurtigt og besøgte familien. De stod over for en skræmt hvalp, der hver gang de nærmede sig, forsøgte at flygte længere ind under huset.

Eldad og Lisa måtte bruge et koben til at fjerne nogle træbrædder for at komme tættere på hvalpen. Til sidst lykkedes det dem at placere en løkke omkring dens hals, hvilket gjorde det muligt at redde den til sikkerhed.