Får tre tatoveringer i ansigtet om ugen: Melissa fortsætter på trods af voldsomme konsekvenser

20/07/2023 12:00

|

Sebastian Ilsøth

Den voldsomme kropsudsmykning har haft store konsekvenser for den 46-årige mor.

Mest læste i dag

Melissa Sloan er en 46-årig kvinde med en omfattende tatoveringsdækning. Hun hævder selv at have omkring 800 tatoveringer, men hun har stoppet med at holde regnskab.

Selvom hun allerede er tatoveret på næsten hele sin krop, kan hun ikke stoppe. Det hindrer hende dog ikke, at det bliver sværere at finde områder med bar hud på hendes krop. Hendes løsning er simpelthen at få flere tatoveringer oven på dem, hun allerede har.

Dette fortæller hun til Daily Star.

Men den omfattende kropsudsmykning har bestemt sine konsekvenser. Faktisk har det haft store indvirkninger på denne 46-årige mor til to.

Hun har svært ved at finde job, da ingen ønsker at ansætte hende.

"Jeg søgte en stilling som rengøringsassistent i mit lokalområde, men de vil ikke ansætte mig på grund af mine tatoveringer," fortæller hun til mediet.

Det er ikke den eneste ting, som Melissa må undvære på grund af sine mange tatoveringer. Hun har også måttet sige farvel til at besøge pubber i lokalområdet og skolen, hvor hendes børn går.

Foto: Privat/ Melissa Sloan

Udelukket fra alt "Jeg er blevet nægtet adgang til pubber i mit område på grund af mine tatoveringer," fortæller hun.

Hun fortæller også, at hun savner muligheden for at gå ud og få en drink. Men hun accepterer, at det er noget, hun må leve med.

Hun må også acceptere, at hun ikke kan deltage i arrangementer på sine børns skole. Hun deler blandt andet en episode, hvor hun kom til et arrangement på skolen og blev bedt om klart at blive uden for og kigge ind i klasseværelset gennem vinduet.

Selv de lokale tatovører er ikke glade for Melissa - på trods af at hun elsker tatoveringer. De afviser hende, da de mener, at hun er gået for vidt.

Men selvom Melissa må undvære alle disse ting, er hun stadig overbevist om, at hun altid vil vælge at have sine tatoveringer.

Hun har for nylig fået tilbudt gratis laserbehandling for at få fjernet sine tatoveringer. Dog har hun afslået tilbuddet.

Melissa mener nemlig ikke, at det ville være spild af tid, da hun alligevel bare vil begynde forfra.

Derudover har hun også planer om at få tatoveringer i sine øjne, selvom det kan have konsekvenser for hendes syn.

Foto: Privat/ Melissa Sloan