Chauffør på 130 kg efterlader vred seddel til naboens parkering: "Hvordan forventer du, jeg kommer ind i min bil?"

03/08/2023 13:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Reddit @YNWA11JM
Sagen har taget internettet med storm, men meningerne er delte.

Mest læste i dag

Hvis du ejer en bil, har du sandsynligvis også oplevet, at bilen ved siden af er blevet parkeret alt for tæt, så du har måttet klemme dig ind over passagersædet. Det er både besværligt og frustrerende.

Det er almindeligt at efterlade en lille seddel i andre bilers forrude, ligesom p-vagterne gør, hvis der for eksempel er sket en skade eller hvis deres parkering er lidt for kreativ, så de i fremtiden tager mere hensyn til andre.

"Sådan skal jeg vel komme ind i min bil?" Sådan en seddel lå også og ventede i forruden, da en Audi-ejer for nylig vendte tilbage til sin bil. Indholdet var så overraskende, at han besluttede at dele både sedlen og et billede af parkeringssituationen på det sociale medie Reddit.

Det rapporteres af Mirror.

Øverst på sedlen stod der med en ironisk undertone: "Flot parkering", hvorefter den frustrerede ejer af nabobilen fortsatte: "Jeg vejer 130 kg. Hvordan forestiller du dig, at jeg skal komme ind i min bil?"

Billedet viser, at bilen var parkeret inden for parkeringslinjerne, dog en smule ude til den ene side.

Vejen til en bulet bil

Opdateringen fik hurtigt en masse kommentarer på Reddit, men ikke alle var enige. Nogle brugere mente, at seddelskriveren var i sin gode ret, da parkeringen ikke gav plads til sidemanden, mens andre mente, at der ikke var noget at klage over, da parkeringen var inden for stregerne.

En række brugere lå et sted midtimellem, som denne person, der skrev: "Jeg vil ikke sige, at Audien er parkeret forkert, men den slags parkeringer ender ofte med at give buler i ens dør, selv når den anden person er forsigtig."

Ingen endte dog med buler denne gang, men mon ikke begge chauffører er mere opmærksomme på nabobilerne næste gang, de skal parkere.