Brudepar forlader bryllupsfest i tårer: Mindre end halvdelen af gæsterne mødte op

12/07/2023 06:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
88 gæster havde sagt at de kom, men på dagen var der kun 40.

Mest læste i dag

En brud blev knust, da over halvdelen af hendes gæster ikke havde lyst til at deltage i hendes bryllupsreception. Ifølge Daily Star inviterede Gray, fra USA, 88 gæster, herunder familie, venner og kolleger, til at fejre hendes og hendes nye mands bryllup sammen med dem. De havde endda lavet et regneark med alle svarene, de havde fået til brylluppet, og havde booket et sted til festen, der kunne rumme 88 mennesker.

Kun 40 dukkede op

Dette ødelagde hendes bryllup, da hun kiggede rundt i det tomme lokale med kun få gæster omkring sig. I en TikTok-video delte Gray sin frustration og sagde: "88 mennesker sagde ja, og ikke engang 40 af dem dukkede op. Jeg føler mig som det barn, der altid ville blive udeladt lige nu."

Mens hun kiggede på sit ur og filmede det tomme lokale, tilføjede hun: "Vi skulle have afsluttet om en time. At afslutte mit eget bryllup tidligt, det sker ikke."

Familien gik hurtigt

Gray beskrev i billedteksterne, hvordan hun og hendes brudgom sad og græd i det tomme lokale, da de blev nødt til at afslutte brylluppet tidligt. Hun fortalte også, hvordan hendes brudgoms familie hurtigt forlod stedet efter billederne, og hvordan hendes mor ikke sagde et eneste ord til hende, før hendes far hentede hende.

Gray aflyste sin drømmelokation, aflyste middagen på sit yndlingssted, og DJ'en var så påvirket af situationen, at de endte med at bruge fotoboksen, som hun ikke havde planlagt at bruge, og tog billeder sammen. De fleste af de manglende gæster var hendes kolleger, som havde været begejstrede og havde talt med hende om brylluppet i flere måneder.

Opbakning i kommentarerne

Mange seere følte med Gray og foreslog endda at arrangere et alternativt bryllup med TikTok-fællesskabet. Kommentarerne var fyldt med støtte, hvor en person skrev: "Lad os arrangere et nyt bryllup! Vi kommer alle!" En anden delte: "Lav bare endnu et bryllup med os, vi vil bringe energien i modsætning til disse mennesker." En tredje bemærkede: "Gæsterne ser så ulykkelige ud, det er ikke jeres mennesker. Du og din ægtefælle fortjener folk, der ser glade ud på en sådan bryllupsdag!"