Verdens mest identiske tvillinger deler mand og seng

10/04/2023 12:55

|

Thea Andersen

Foto: Instagram
Tvillingesøstrene Anna og Lucy DeCinque lever et liv, der ikke minder om mange andres.

Mest læste i dag

Anna og Lucy DeCinque fra Australien er kendt som "verdens mest identiske tvillinger".

Tvillingesøstrene deler alt, herunder deres 39-årige kæreste Ben Byrne, tøj og en kæmpe seng. De hævder også at have separationsangst og går derfor på toilettet og i bad sammen.

De har endda brugt £200.000 på plastikkirurgi for at ligne hinanden mere, og når den ene tvilling får noget lavet, følger den anden trop, skriver Daily Star.

Deler samme mand

De har været sammen med deres kæreste, Ben Byrne, i mere end et årti, og selvom de deler en mand, er der ikke noget jalousi.

Ben vil nemlig aldrig kysse Anna uden at kysse Lucy, hvilket har været en regel siden dag ét.

Trioen er dog kede af, at de ikke kan gøre forholdet officielt ved at blive gift.

- Hvis vi kunne, vil vi gifte os med Ben. Hvis det var muligt. Vi burde være i stand til at gifte os med den samme mand, der burde virkelig ikke være en lov.

Anna og Lucy har også forsøgt at blive gravide på samme tid. Men ifølge fertilitetsspecialisten Dr. Joo Teoh er chancen for at begge bliver gravide i samme måned kun én ud af 36.

Vil leve livet som én person

Søstrene har svært ved at være væk fra hinanden, bare et sekund.

Til NY Post fortalte Anna således:

- Når hun går på toilettet, kommer jeg med hende; når hun går i bad, kommer jeg med hende. Vi er aldrig adskilt. Jeg tror ikke, vi ville fungere uden hinanden. Vi har separationsangst."

Her tilføjede Lucy: "Vi tænker på hinanden som én person. Vi kan aldrig være adskilt."

Mens nogle kritiserer dem for ikke at have deres egne identiteter, er tvillingerne ikke urolige og siger, at hvis man ikke kan acceptere dem, vil man ikke være i deres liv.

Et team

Anna og Lucy arbejder begge som influencers og tjener penge ved at poste på Instagram, opfylde fananmodninger på Cameo og optræde i forskellige tv-shows.

Hvis de skulle få et traditionelt job, ville de insistere på at arbejde sammen, da de "kommer som en pakke". Til This Morning har søstrene sagt følgende:

- Vi er nødt til at finde en arbejdsgiver, der forstår vores bånd, som, du ved, accepterer, hvem vi er, og som forstår os, forstår den måde, vi arbejder på.

- Vi fungerer bedst som et team, vi er bedre sammen.