Vandt 1.000.000 kroner sidste år – men millionen står stadig og hygger sig på netbanken

27/05/2023 09:20

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
En mand i 30’erne fra Nordjylland har ganske længe haft en million kroner stående på sin bankkonto. Hans Lotto kupon blev udtrukket som vinder af millionærgarantien på årets sidste dag i 2022 – men millionen står stadig og hygger sig på netbanken.

Mest læste i dag

- Vi har ikke fortalt det til nogen. Og vi har heller ikke gjort brug af dem endnu, jeg ved ikke om jeg er for meget nordjyde. Men det er da fedt, at de står der. Det er skønt at vide, at man ikke er afhængig af noget. 1.000.000 kroner gør jo ikke, at man kan stoppe med at arbejde, men der er da luft i budgettet nu, siger han.

Med den ekstra luft i budgettet har Lotto millionæren haft god tid til at overveje sit næste træk, og han er kommet frem til, at pengene skal investeres.

Han mener selv, at den sikreste måde at investere penge på er ved at købe enten ure eller ejendomme, og han har faktisk kig på en udlejningsejendom, som han mener kan give et afkast.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Jeg har tit overvejet at investere i ejendomme, og nu har vi muligheden. Vi har kigget på en ejendom, der har en række lejligheder til udlejning, og den vil vi gerne investere i, siger han.

Det er dog ikke planen, at hele gevinsten skal ’ud at arbejde’ for nordjyden. Der skal stadig være luft i budgettet, selv hvis noget går galt.

- Nej, jeg vil ikke bruge alle pengene på den ejendom. Der skal stadig være til, hvis der sker noget helt uventet, som hvis der for eksempel ryger en ovn eller en vaskemaskine, siger han.

Der er med andre ord ikke de store planer om at skeje ud og fejre, men det betyder nu ikke, at han ikke allerede har stor glæde af sin million.

For eksempel så nyder han det, hver gang han igen er nede i sin kiosk for at købe en ny Lotto-kupon.

- Ja, der hænger sådan et skilt, hvor der står noget om, at ’her er der vundet en million’. Jeg får en vis glæde, hver gang jeg lige kigger op på det skilt, siger han.

Læs mere om Millionærgarantien her.