TV2 søger singler: Tilbring 10 dage på en øde ø

19/04/2021 17:10

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

I alt leder TV2 efter otte singler, der skal være med til anden sæson af programmet 'Alene sammen'. Programmet havde premiere sidste efterår og TV2 melder nu klar til endnu en sæson.

Der skal udvælges i alt otte singler fra hele Danmark, der alle får lov til at deltage i et helt unikt eksperiment. Fire par bliver matchet af eksperter, hvorefter de flytter ud på en svensk ø. Her skal de tilbringe ti dage sammen uden mobiler og anden kontakt til omverdenen.

Matchet er sket på baggrund af omfattende personlighedstests og samtaler, lidt som man kender det fra det populære danske koncept 'Gift ved første blik'.

I løbet af de ti dage er parret helt alene i naturen. Der er intet til at forstyrre dem, men hvad sker der så egentlig. Er det nøglen til, at kærligheden kan spire eller sker der noget helt andet.

Under alle omstændigheder får parret rig lejlighed til at lære hinanden at kende. Det er ikke TV på den normale Paradise Hotel-facon, måske mere 'Gift ved første blik' møder 'Alene i Vildmarken'.

Programmet vil undersøge om tid og nærvær er nøglen til kærlighed. Kan naturen og tiden få ægte følelser til at gro, hvis parret investerer den rette tid, og bytter hverdagens larm ud med smuk natur, lange, lune nætter ved bålet og morgenbad i de svenske søer?

Hvis du er klar til at finde kærligheden og har mod på at lede efter den på en øde ø, så send en ansøgning til TV2.

For at deltage skal du kunne være væk i 12 sammenhængende dage i august 2021.