Personer med høj IQ bliver udfordret af at finde tre forskelle mellem to morgenmadstallerkener på 10 sekunder

17/04/2024 18:32

|

Nicolai Busekist

Foto: YouTube
I denne test bliver folk udfordret til at finde tre forskelle mellem to tallerkener med morgenmad - og det skal ske på under 10 sekunder.

Mest læste i dag

Hjernegymnastik er en hurtig måde at holde hjernen i form, da det kan være med til at forbedre din kognitive evne.

Desuden er de også kendt for at forbedre hukommelsen. Desuden hjælper de dig med at tænke ud af boksen for at finde en løsning, mens de forbedrer din hjernes sundhed på den lange bane.

De fungerer ved at udfordre din evne til at spotte skjulte objekter, som er svære at se ved første øjekast. Det kan også være ved at finde anomalier i travle billeder, og er sjove måder at hjælpe dig med at holde fokus på én opgave ad gangen.

I denne seneste test udfordres folk til at finde tre forskelle mellem to tallerkener med morgenmad, som er fyldt med pandekager, æg, frugt og en kop kaffe til at skylle det hele ned med.

Men der er en hage - du har kun 10 sekunder til at finde alle tre forskelle, hvis du vil kunne fortælle folk, at du har en høj IQ, skriver The Mirror.

Så hvis du vil give det et forsøg og teste dine mentale færdigheder, så tjek de to billeder nedenfor. Ved første øjekast ser de to billeder ens ud, ikke?

Der er tre forskelle gemt i detaljerne i billederne, og mens en eller to af dem måske springer hurtigt i øjnene på dig, kan det være svært at finde alle tre på kun 10 sekunder.

Foto: YouTube

Ifølge Jagran Josh tyder undersøgelser på, at engagement i sådanne aktiviteter stimulerer områder i hjernen, der er ansvarlige for koncentration og hukommelse. Regelmæssig praksis med disse aktiviteter vil resultere i forbedret koncentration og bedre hukommelse.

Har du formået at finde alle tre forskelle endnu? Vær ikke alt for bekymret for tidsbegrænsningen, hvis du stadig prøver at finde dem alle. Du kan tage så lang tid om det, som du har brug for.

Vi er dog ved at vise dig et billede med svarene fremhævet, så hvis du ikke er helt færdig med opgaven endnu, så rul ikke længere ned.

Foto: YouTube

Som billedet ovenfor viser, er de tre forskelle: formen på ægget var lidt anderledes, der var tilføjet et blad til de to bær i midten af billedet til højre, og nederst på højre billede var en af hindbærrene blevet byttet ud med et blåbær.