Par med en aldersforskel på 37 år: Nu skal de være forældre

15/10/2023 16:11

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok/@kingqurannewpage
Her i 2023 bliver to til tre.

Mest læste i dag

Et ægtepar, hvor den ene er 37 år ældre end den anden, har erklæret deres villighed til at investere op til 1 million kroner i at få en rugemor til at hjælpe dem med at udvide deres familie. Cheryl, som er 61 år, og Quran McCain, som er 24 år, blev viet i september sidste år og bor nu i Rom. De udtrykker stor glæde over at byde en ny tilføjelse til deres familie velkommen.

Dette vil være Quran McCains første barn, mens det ikke er Cheryls første oplevelse som mor, da hun allerede har syv børn og er bedstemor til 17. Parret, der først mødte hinanden, da Quran McCain kun var 15 år, har nu offentliggjort deres beslutsomhed med hensyn til at støtte kvinden, der vil bære deres barn, herunder at afsætte betydelige ressourcer til dette formål.

Det skriver Mirror.

"Rugemødre har en pris, der varierer mellem 51.000 kroner og 1 million kroner, og vi føler os heldige over at have fundet den rugemor, som vi har valgt. Vi forventer, at babyen vil ankomme i slutningen af foråret 2023. Selvom dette bliver mit første barn, så er Cheryl allerede mor til syv og bedstemor til 17," udtalte Quran McCain.

Han udtrykte også sin spænding over at udvide sin familie på denne nye rejse og har allerede planlagt at shoppe til babyen samt håbet om at afholde en babyshower. Parret har opnået en vis popularitet på TikTok, hvor de ofte deler detaljer fra deres forhold og har en følgerskare på over 2,3 millioner på deres fælles profil.

"Jeg er utrolig begejstret for at realisere mit ønske om at stifte familie med min livs kærlighed," udtalte Quran McCain, som også er en influencer og OnlyFans-stjerne.

Cheryl tilføjede, "En yderligere baby ville være fantastisk for mig og min familie på denne nye rejse. Jeg har allerede planlagt at shoppe til babyen, og jeg håber, at vi kan arrangere en babyshower."

Foto: TikTok/@kingqurannewpage

Parret delte desuden en ny video på deres TikTok-konto, som indtil videre har opnået over 285.000 visninger. I klippet ses Quran McCain kærligt røre ved sin kones mave, mens teksten "When the flashbacks hit" vises på skærmen, sandsynligvis som en reference til deres kommende barn.