Mads Steffensens første hold offentliggjort: Stjernespækket debut

11/01/2021 15:35

|

Lukas Jepsen

Foto: Mads Steffensen/Instagram

Mest læste i dag

Efter i årevis at have stået i spidsen for det ekstremt populære radioprogram ”Mads og Monopolet” på Danmarks Radio, har Mads Steffensen fundet sig en ny arbejdsgiver.

Første afsnit af det spritnye ”Mads og A-holdet” får sin debut på fredag, og den højt elskede radiovært får besøg at et stærkt panel.

Det bliver således Sofie Linde, Søren Pind og Hella Joof der får lov til at medvirke i første afsnit af Steffensens nye projekt. De to sidstnævnte var da også hyppige gæster da Mads Steffensen slog sine folder på DR.

SE og HØR har i et interview med Mads Steffensen spurgt ind til det nye program, og hvad hans forventninger er til det første panel:

” Jeg ville have nogen, der havde noget power, og det synes jeg, de her har. Søren var jo med i det første program, vi lavede tilbage i 2003. Der fandt jeg denne småirriterende bygge- og teknik-borgmester i København. Og jeg synes han var pissespændende. Og Hella tror jeg har været med siden 2006 eller 2005 måske. Og så Sofie er bare fantastisk, modig og sej,” – Siger han til mediet.

Det program Mads efterlader sig på DR har nu fået en ny vært, og derfor et nyt navn. ”Sara og monopolet” med Sara Bro som vært, skal forsøge at løfte den store arv Mads Steffensen har efterladt sig, og han indrømmer da også, at han ikke kunne lade være med at lytte til programmet.

” Jeg lyttede lige halvanden time i starten. Men jeg vil helst ikke sige så meget om det. Sara er min ven, og jeg ønsker hende held og lykke. Hun har fået en fantastisk mulighed og et fantastisk program,”

Første afsnit af ”Mads og A-holdet” kan høres på podcast-platformen Podimo.