Luksusfælden: Mike spillede sine penge op og blev smidt ud af kæresten

02/09/2020 20:20

|

Redaktionen

Mest læste i dag

Foto: TV3

Der er masser af drama i aftenens udgave af Luksusfælden, hvor forholdet mellem Emma og Mike er langt fra så godt, som tidligere. Det bliver rigtig dramatisk, da Emma finder ud af, at Mike har spillet alle sine gemte penge op.

I aften er der atter Luksusfælden og denne gang skal eksperterne et smut til Valby. Her møder de Emma og Mike, der fandt kærligheden til hinanden, da de begge to var på en charterferie. De blev hurtigt kærester, og der gik ikke længe, før det flyttede sammen i Emmas lejlighed.

Få måneder gik det dog ned ad bakke.

Emma viste sig som den fornuftige, der altid have styr på indtægter og udgifter, men Mike låner til gengæld penge alle steder, han kan komme til det.

Aftenens afsnit af Luksusfælden byder på masser af drama og løgne, da Emma blandt andet fik Mike til at gemme nogle penge, som han skulle bruge, når Luksusfældens eksperter skulle hjælpe med at forhandle med kreditorerne.

De penge er Emma overbevist om, stadig er gemt godt væk, men da eksperterne kommer på besøg, er det ikke længere Emma, der står ved Mikes side. Hun opdagede nemlig, at Mike havde brugt alle pengene på spil, og hun smed ham derfor ud.

Låner penge på Facebook

Mange af deltagerne i Luksusfælden har haft mange og dårlige erfaringer med kviklån. I aftenens afsnit er det dog ikke kviklån men i stedet Facebook-lån, som Mike har stiftet.

Disse lån er bestemt ikke for sjov, og de kan have en årlig omkostning på intet mindre end 400.000 %.

Du kan se hvordan det går med Mike i aftenens afsnit af Luksusfælden, der bliver sendt klokken 21.00 på TV3.