Lise Rønne sagde ja til X Factor, men hun havde et særligt krav

24/02/2021 09:18

|

Redaktionen

Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Mest læste i dag

Da Lise Rønne med kort varsel trådte til som vært i X Factor, havde hun et enkelt krav.

Det kom som lidt af en bombe, da Melvin Kakoozas manager tidligere på ugen kunne berette om, at tv-værten var blevet ramt af en hjernetumor, som han skulle opereres for.

Det betød desværre også, at Melvin måtte trække sig fra drømmejobbet som vært på X Factor, hvor han skulle vikariere for Sofie Linde, der er på barsel.

Heldigvis for TV2 så ringede de til en gammel kending af programmet. Nemlig Lise Rønne, der var den første vært på programmet i Danmark.

Lise Rønne havde tænkte ganske kort over det, inden hun valgte at sige ja, men hun fortæller til Ekstra Bladet, at hun stillede et enkelt krav, og det krav var til stylisten Jon.

“Det eneste, jeg har sagt til Jon, som er stylist, det er, at jeg vil have flade sko på, og ellers giver han den bare gas,” lyder det fra Lise Rønne til EB.

Årsagen skal findes i, at Lise Rønne ikke har gået i stilletter siden, at hun sidst var vært på talentprogrammet.

“Sidste gang, jeg havde stiletter på, var sidst jeg stod på 'X Factor'-scenen. Det er vigtigt for mig, at det skal være sjovt, behageligt og hyggeligt, og det er det, når jeg har flade sko på,” fortæller den ‘nye’ X Factor-vært.

Lise Rønne vender tilbage til X Factor nu på fredag, hvor det første liveshow skal afholdes. Programmet bliver dog med et par ændringer, da der ikke vil være publikummer fysisk i studiet, til gengæld vil der være opsat tv-skærme, hvor folk så kan være publikummer hjemme fra stuen.

Dertil så vil der heller ikke blive stemt en ud af programmet i den første uge. Dermed vil alle deltagere få chancen for at gå på scenen to gange, før en deltager skal forlade programmet.