Kvindelig turist får udstedt en bøde for sin bikini: ‘Det er kun en snor’

14/07/2023 10:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
En kvinde var noget overrasket over at modtage en bøde, da hun gik rundt i badetøj på stranden. De lokale myndigheder mente dog ikke, at en snor, kan kaldes for badetøj.

Mest læste i dag

En 26-årig kvinde blev idømt en bøde, fordi politiet ikke mente, at hendes påklædning på en strand var tilstrækkelig anstændig. Der er muligvis noget hold i kritikken, da den 26-årige kvinde ved navn Lin Tzu Ting teknisk set kun bar en snor. Snoren gik mellem benene, hvilket næsten gjorde hendes intime områder synlige. Det samme gjaldt for et lille stykke stof, der dækkede brystvorterne, lidt længere mod nord.

Det var imidlertid ikke politiet selv, der opdagede den unge kvinde fra Taiwan, som var på ferie på Filippinerne. Det var lokale borgere, der tog billeder af hende og delte dem på sociale medier, hvorefter politiet reagerede.

Foto: Facebook

Ifølge det britiske medie Daily Mail blev turister så chokerede over kvindens påklædning, at de tog billeder af hende og uploadede dem på nettet. Først da politiet så billederne, opdagede de den unge kvinde og valgte at handle. De sporede hende til hendes hotel, hvor hun blev udstedt en bøde.

Foto: Facebook

Bøden lød på 2.500 filippinske peso, hvilket svarer til cirka 350 kroner. Kvinden skulle betale bøden senest den 11. oktober, ellers ville hun ikke få lov til at forlade øen.

Politichef Jess Baylon har udtalt sig om hændelsen og fortalt, at kvinden næsten kun bar en snor. "Flere beboere og turister havde taget billeder af hende onsdag og torsdag på grund af det, som hun havde på. Det var vitterligt kun en snor," udtalte politichefen ifølge Daily Mail og tilføjede: "I vores konservative kultur er det uacceptabelt."

Foto: Facebook

Hvad er din holdning? Var det for strengt at give kvinden en bøde for hendes 'lille' bikini, eller var det helt i orden?