Kæmpe millionregn i Lotto: Dansker vinder 10 millioner

23/04/2023 10:43

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
Mens lørdagen for de fleste danskere har budt på overordentligt sommerligt vejr, må aftenens Lottotrækning siges at være en særlig solstrålehistorie for tre heldige danskere.

Mest læste i dag

Lørdag aften var førstepræmiepuljen i Lotto nået op på ti millioner kroner, men de fik ikke lov at blive stående. En heldig østjyde spillede nemlig ti rækker med sit PLUS-abonnement, og en af de rækker bestod af de syv magiske tal.

Nu kan vinderen fra Aarhus Kommune altså se frem til at få 10.000.0000 skattefri kroner sat ind på kontoen, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Men en enkelt millionær på en lørdag aften kan selvfølgelig ikke gøre det, for hver lørdag trækkes der også lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

Således er der altid to heldige danskere, der vågner op søndag morgen som nybagte millionærer, også selvom de fik nul rigtige.

I denne uge spillede den ene heldige vinder med sit PLUS-abonnement fra København, mens den anden spillede hos en af vores 4400 landsdækkende forhandlere.

Danske Spil kan denne gang sende en milliongevinst afsted mod Fyn, hvor vinderen købte sin kupon, der udløste millionen, nemlig i SuperBrugsen i Kerteminde. 

- Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier, siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, og tilføjer:

- Også selvom det sker hver evig eneste uge, siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med de heldige vindere, men ønsker dem alle et stort tillykke.