Hvad sker der lige her? Natklub-billede går viralt

25/05/2024 21:07

|

Thea Andersen

Foto: Twitter
Den unge mand på billedet har tilsyneladende haft en god aften.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være sjovt at tage på klub. Men når man vågner op dagen efter og ser de billeder, man tog eller fik taget i løbet af natten, er det ikke altid lige så sjovt længere.

Dette kan en ung mand og kvinde fra Leicester måske nikke genkendende til.

Et billede af den unge mand, som hygger sig på natklubben 'Mosh', er gået viralt på Twitter.

På billedet kan man se en ung kvinde, der står foran ham. Kvinden er iført en top og 'krigsmaling' i ansigtet.

Det er ikke helt klart, om de to kender hinanden i forvejen, men det kan se ud til, at de har lært hinanden godt at kende i løbet af aftenen på Mosh. I hvert fald har kvinden fra Leicester sat sit aftryk i hans ansigt.

Flere brugere på Twitter har moret sig over billedet fra natklubben.

En bruger påpeger, at det ser ud som om, manden har spist en hel pose ostepops, mens en anden sammenligner ham med Rudolf med den røde tud.

En bruger kommer dog den unge mand til undsætning:

"Det er, hvad der sker, når du dater en, der er meget lysere eller mørkere end dig selv, og de har make-up på. Min kæreste er meget lys i huden, så jeg er altid hvid i ansigtet efter at have kysset hende. Og omvendt for denne fyr," lyder det i tweetet.

På et andet billede kan man se to venner, som vil posere for fotografen.

Den unge mand til venstre lægger armen om sin vens skulder og smiler til fotografen, men glemmer i farten, at han har en flaske i hånden, og spilder indholdet ud over sig selv og sin ven.

Flere brugere på Twitter undrer sig over, at natklubben har haft en fotograf gående rundt, men samtidig har de også udtrykt ønske om at besøge Mosh selv.