Hun betaler for en fremmed mands indkøbsvarer: Bliver chokeret, da hun møder på arbejde få uger senere

16/07/2023 16:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Hun betalte 47 kr. for den fremmede mands varer. Et par uger senere fik hun et kæmpe chok, da hun mødte ind på arbejde.

Mest læste i dag

Tracy Marshal, en indbygger fra delstaten Georgia i USA, havde ikke forudset den overvældende reaktion, hendes beskedne handling ville medføre.

Ifølge ABC News blev hun spurgt om hendes navn af en mand, men hun delte kun sit fornavn.

På denne særlige dag havde hun tilfældigvis en T-shirt på, hvor navnet på den fond, hun arbejder for, Piedmont-fonden, var trykt.

Det gjorde det muligt for manden at finde Tracy, en 39-årig kvinde. Han valgte at donere 10.000 dollars, svarende til cirka 67.000 kr, til fonden i hendes navn.

Ville give ham et kram

Selvom manden ønsker at forblive anonym, har historien alligevel fået stor opmærksomhed.

De donerede penge vil gå til en velgørende organisation, der arbejder med kræftpatienter.

Tracy Marshal forstår godt, hvorfor manden ønsker at være anonym, men hun ville have ønsket at give ham et kram og takke ham for donationen.

Hun har ikke set manden siden hun betalte for hans indkøb, men hun håber, at denne historie kan minde folk om, at selv de små ting gør en forskel.

"Jeg er simpelthen glad for, at en lille gestus kunne have så stor betydning for så mange mennesker," siger Warshal til ABC News. Hun tilføjer: "Jeg håber, at dette vil få folk til at tænke to gange over at udføre små gode gerninger for andre. Selv et smil eller et kompliment kan gå langt i disse dage."