Gravide Medina skal deltage i Vild med dans

26/11/2020 15:05

|

Lukas Jepsen

Medina / Instagram

Mest læste i dag

Den danske popstjerne og kommende mor, skal på fredag deltage i det populære danseprogram

Der er som regel stjerner nok at vælge i mellem, når der fredag efter fredag danses på livet løs på TV 2, og nu kommer der altså endnu en kæmpestjerne på besøg

37-årige Medina, der om godt og vel halvanden måned skal føde sit første barn, ligger således vejen forbi dansestudiet på fredag, dog ikke for at kridte egne dansesko.

Medina kommer nemlig på besøg i programmet, fordi hun skal synge sin single ”Til den lyse morgen” – Det skriver SE og HØR, efter at have været i kontakt med TV 2.

Medina viste i august sin fine mave frem da hun optrådte ved ”Hjertegalla” på TV 2 Charlie, og allerede dengang var der en ordentlig babybule på den yderst succesfulde sangerinde.

Karinas holddanse

Medinas gæsteoptræden er dog ikke det eneste der gør, at fredagens program bliver lidt anderledes end de ellers plejer at være.

Programmet vil nemlig også bestå af to holddanse, der er koreograferet af Karina Frimodt, der sidste uge ellers måtte forlade programmet, da hendes partner Janus Bakrawki fik konstateret en fibersprængning i læggen.

Heldigvis for Karina, får hun altså lov at være med lidt endnu.

Du kan se de seks par udføre Karinas to holddanse, og Medinas optræden på TV 2 fredag aften kl. 20