Dennis Knudsen fik konfiskeret sin bil til 1.2 millioner kroner: Her er hans nye køretøj

15/09/2023 05:34

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Nu viser Dennis Knudsen sit nyt køretøj frem.

Mest læste i dag

For cirka en måned siden blev Dennis Knudsens verden vendt på hovedet, da han forsøgte at komme om bord på den sidste færge til Sjællands Odde fra Molslinjens færgehavn i Aarhus.

Dette episodiske øjeblik har vist sig at have betydelige konsekvenser, ud over det umiddelbare. Han har nu måttet afgive sin bil, men dette er langtfra det eneste.

Den berømte frisør havde sine tre børn med i bilen, og de var vidner til hele situationen.

Denne episode har skabt betydelig opmærksomhed og genereret mange kommentarer, men Dennis Knudsen har tidligere udtalt, at han ikke lader sig påvirke af de mange negative udtalelser:

"Der er mange mennesker, der diskuterer min situation. Hvis jeg skulle bruge tid og energi på at læse, hvad de tænker og mener om mig, ville det tage tid væk fra mine kunder og mine børn," sagde han til HER & NU.

Selvom han ikke bekymrer sig om de negative kommentarer, er der andre konsekvenser, som han ikke kan ignorere.

Ifølge HER & NU har politiet iværksat en efterforskning af situationen ved færgeterminalen, hvor Dennis Knudsen brugte sin bil til at bryde bommen ned.

Som følge af dette er den 60-årige kendis blevet sigtet for vanvidskørsel, og politiet har beslaglagt hans leasede Audi Q7 til en værdi af 1,2 millioner kroner.

Ud over at miste sin bil har han også fået frataget sit kørekort.

Nyt køretøj

Dette har tvunget Dennis Knudsen til at tænke alternativt for at transportere sin familie fra A til B, og han har fundet en løsning.

Han har delt familiens nye transportmiddel på sin Instagram-profil - en ladcykel.

"I dag er vi ude på morgencykelturen til vuggestue og børnehave i dejligt regnvejr. Sådan er livet. C’est la vie," forklarede han i en video ifølge Ekstra Bladet.